De beste tips tegen inbrekers: hoe je huis te beveiligen?

Door 24 Webvertising

Helaas worden inbrekers in Nederland steeds brutaler. Dit betekent dat we niet meer veilig zijn in onze eigen woning. Op het moment dat je de woning verlaat is er een risico dat er wordt ingebroken. De enige manier om dit te voorkomen is door je huis te beveiligen. Er zijn meerdere manieren waarop dit kan. Wij hebben de beste tips om je huis te beveiligen voor je op een rijtje gezet.

Zorg voor een draadloos alarmsysteem
Een alarmsysteem is nog steeds één van de beste methodes om je woning te beveiligen. Als een inbreker probeert in te breken, dan gaat er een luide sirene in huis af. De sirene is zelfs buiten te horen en maakt gegarandeerd de buren wakker. Daarnaast krijg je een melding op je telefoon als je zelf niet thuis bent. Kortom de waakzaamheid in en rond je woning wordt vergroot. Je woning wordt zo uitstekend beveiligd tegen potentiële inbrekers. Daarnaast denken inbrekers nog wel een keer na voor ze ergens binnentreden.

Zorg voor extra ogen met een beveiligingscamera
Een alarmsysteem kan ervoor zorgen dat je woning goed beveiligd wordt tegen inbrekers. Helemaal niemand komt meer ongestoord de woning binnen. Maar je kan zelf niet meekijken als er iets mis is. Het kan natuurlijk gebeuren dat er een vals alarm is. Dit kan je op afstand niet zien. Met de beste beveiligingscamera zorg je ervoor dat er ogen en oren in je woning aanwezig zijn. Zodra je een melding krijgt dat er wordt ingebroken schakel je via je telefoon over op de camera. Je krijgt direct beelden door van de potentiële inbreker en zo kan je beoordelen of het een vals alarm is.

Vervang de sloten bij ramen en deuren
Wist je dat de sloten van ramen en deuren kunnen slijten? Het is daarom belangrijk om op tijd de sloten te vervangen. Je voorkomt zo dat inbrekers makkelijk binnen kunnen komen. Daarnaast zijn de nieuwste sloten voorzien van foefjes om nieuwe inbraakmethodes tegen te gaan. Zorg er dus voor dat je sloten up-to-date zijn.

Zorg voor dievenklauwen
Een dievenklauw kan gebruikt worden om ramen en deuren te beveiligen. Het is een soort pen dat op de deur gemonteerd wordt. Een inbreker kan zo niet meer de deur uit de sponning tikken met een breekijzer. De dievenklauwen houden dit tegen. Je kan dievenklauwen zowel in de deur als het raam monteren. Zo komt een inbreker minder makkelijk binnen.

Beveilig ook je computer tegen inbrekers
Vandaag de dag moeten we niet alleen nadenken over de beveiliging van onze woning, maar ook over de beveiliging van de computer. Virussen kunnen op onze computer inbreken en voor flink wat chaos zorgen. Ze kunnen je bankgegevens stelen of gevoelige informatie van je computer halen. Doe daarom altijd een virusscanner-test of je computer goed beveiligd is tegen hackers. Je voorkomt zo problemen omdat je computer niet goed beveiligd was. Helaas denken we hier vaak pas over na op het moment dat er ingebroken is. Probeer dit moment te voorkomen en beveilig je computer tegen inbrekers.

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties