Brommer kopen maar verzekering afgekeurd?

Door 24 Webvertising

Staat er al een tijdje een nieuwe brommer in je tuin maar wordt je verzekering telkens geweigerd? Het is helaas een veelvoorkomend probleem bij verschillende verzekeringen. Gelukkig zijn er maatschappijen die dit probleem niet geven. We vertellen je graag meer over het platform Geennee.nl, waar ook voor jou een verzekering te vinden is. Het niet krijgen van een verzekering kan voor mensen behoorlijke consequenties hebben. Geennee.nl helpt je in deze gevallen en kan er doorgaans voor zorgen dat je alsnog de zo gewenste verzekering af kunt sluiten.

Royement wegens wanbetaling of een rijontzegging
Geennee.nl richt zich met name op de auto-, scooter en woonverzekering. Zeker de autoverzekering wil nog wel eens een probleem opleveren. Doe jij een verzekeringsaanvraag bij een verzekeraar, dan checkt de verzekeraar altijd de gegevens in het CIS databank systeem. CIS staat voor Centraal Informatie Systeem. In de databank staan gegevens over zaken als fraude en wanbetaling. Ben je geroyeerd door een verzekeraar en sta je op de zwarte lijst? Dat staat dit ook opgenomen in deze databank.

Check in databank kan reden voor weigering zijn
De check in de databank kan voor verzekeraars reden zijn je geen verzekering aan te bieden. Dit kan bijvoorbeeld te maken hebben met wanbetaling en fraude. Ook een rijontzegging of een gerechtelijke procedure kan aanleiding voor de verzekeraar zijn om je geen verzekering aan te bieden. Dat kan erg vervelend zijn, zeker als je elke dag bijvoorbeeld voor je werk een beroep moet doen op de auto.

Geennee.nl kan je echt verder helpen
Geennee.nl kan je helpen. Vaak slaagt het platform van Diks er in om toch een reguliere verzekeraar te vinden die je onder de normale tarieven een verzekering aan wil bieden. Mocht dat niet het geval zijn, dan kun je via de website een verzekering afsluiten met De Vereende. Je betaalt dan weliswaar meer premie, je bent dan echter wél gewoon prima verzekerd. Het zal voor veel mensen een pak van hun hart zijn. Overigens krijg je als je een verzekering aanvraagt bij De Vereende meteen een online prijsindicatie. Je weet dus steeds waar je aan toe bent.

Meer dan alleen hulp bij weigering van een verzekering
Daarmee is de conclusie gerechtvaardigd dat een weigering van een verzekeraar zeker niet het einde van de wereld betekent. Door gebruik te maken van geennee.nl is het alsnog afsluiten van een verzekering binnen handbereik. Daarmee bewijst Diks dat het écht iedereen wil helpen bij het vinden van de beste verzekering, dat gaat verder dan alleen hulp als sprake is van een weigering overigens. De specialist kan je helpen bij het vinden van zo goed als alle verzekeringen. Daarbij handelt het volledig onafhankelijk. Dat betekent dat jij steeds die verzekering vindt die jou de beste dekking biedt en dat tegen de meest aantrekkelijke voorwaarden doet.

Je weet dus waar je moet zijn
Mocht je bericht krijgen van de verzekeraar dat je geen verzekering aangeboden krijgt, dan is dat dus nog geen reden om meteen in de stress te schieten. Het schakelt geennee.nl van Diks in en geheid dat jij al snel een prima verzekering hebt afgesloten. Je weet dus waar je moet zijn als verzekeren geen vanzelfsprekendheid is.

 

|Doorsturen

Uw reactie


Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties