BAM Zuid-Nederland hoofdaannemer verbouw gemeentehuis gemeente Maashorst

Door Sergio Boutkan van Arenalokaal.nl

MAASHORST - Dinsdag 12 oktober hebben de burgemeesters Henk Hellegers (Uden) en Marnix Bakermans (Landerd) samen met beide colleges ingestemd met het verlenen van de opdracht tot verbouw van het huidige gemeentehuis in Uden aan hoofdaannemer BAM Zuid-Nederland uit Eindhoven. Nu de aannemingsovereenkomst binnen budget getekend is, gaat de verbouwing daadwerkelijk van start op woensdag 13 oktober.

Op 6 juli van dit jaar stemde de Stuurgroep Herindeling voor de gemeente Maashorst al in het werk te gunnen aan aannemingsbedrijf BAM Zuid-Nederland. De afgelopen periode werd gebruikt om van een voorlopig ontwerp te komen tot het definitief ontwerp ter voorbereiding van de verbouwing.

Planning
Oorspronkelijk was de ondertekening van de overeenkomst voorzien voor medio september van dit jaar. Ondanks deze vertraging blijft eind september 2022 de verwachte opleverdatum van de totale verbouwing van het gemeentehuis. De verbouwing van de gemeentewerf in Uden zal eind januari 2022 gereed zijn.
De haalbaarheid van de opleverdatum van het gemeentehuis is wel afhankelijk van de beschikbaarheid van (bouw)materialen. Iets waar momenteel de gehele bouwwereld last van heeft. Dit zal de komende maanden duidelijk worden.

|Doorsturen

Uw reactie


Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties