Backlinks kopen, hoe zit dat en waarom moet je dit doen?

Door Webton

De coronacrisis heeft veel teweeg gebracht en nog steeds zijn we niet terug bij 'het oude normaal', met alle gevolgen van dien. Door de coronacrisis zijn mensen massaal de digitale wereld ingeduwd. Hierdoor zoeken mensen meer dan ooit zoeken in zoekmachines zoals Google naar een product of dienst. Wil je dat jouw bedrijf sterker uit de coronacrisis komt dan dat het erin ging? Dan is het noodzakelijk om goed vindbaar te zijn in Google. Dat is namelijk dé plek waar de meeste klanten zich momenteel bevinden, ongeacht in welke branche je opereert. De meest effectieve manier om op korte termijn goed vindbaar te worden, is door backlinks te kopen. Op deze pagina vertellen we je er meer over, dus lees snel verder!

In sneltreinvaart de digitale wereld ingeduwd
Doordat het coronavirus om zich heen slaat, zijn er maatregelen genomen die ons vooral offline beperken. Hierdoor zijn we met z'n allen massaal de digitale wereld ingeduwd en genoodzaakt om vooral online verschillende zaken te regelen. Denk hierbij niet alleen aan online vergaderingen en online lesgeven, maar ook aan het aanschaffen van producten en diensten. Meer dan ooit gebruiken we in Nederland zoekmachines zoals Google voor het kopen van producten en diensten, in plaats van dat we een fysieke winkel of showroom bezoeken. Niet alleen consumenten, maar ook bedrijven zijn in sneltreinvaart de digitale wereld ingeduwd. Omdat de meeste klanten tegenwoordig vooral via Google oriënteren voor het aanschaffen van een product of dienst, is het namelijk noodzakelijk dat je als ondernemer op die trend inspeelt. Dat kan onder andere door backlinks te kopen. Hoe eerder je dat doet, hoe sterker jouw bedrijf uit de coronacrisis zal komen.

Word gevonden door mensen die zelf al naar jou op zoek zijn!
Nu de meeste mensen via Google naar jouw aanbod zoeken, is het belangrijk dat je ervoor zorgt dat zij jouw aanbod ook kunnen vinden. En onthoudt goed: dit zijn mensen die dus zelf al op zoek zijn naar jouw aanbod. Je hoeft hen er niet meer voor warm te maken. Het enige wat je moet doen, is ervoor te zorgen dat zij jouw website vinden in Google zodat ze jouw product of dienst kunnen afnemen.

Linkbuilding: dé manier om op korte termijn beter vindbaar te worden!
Je dient je website dus te zoekmachine optimaliseren en het beste is om dit zo snel mogelijk te doen. Hoe eerder je hiermee begint, hoe sneller je van bovengenoemde trend kunt profiteren. De meest effectieve manier om op korte termijn goed vindbaar te worden in Google, is door backlinks te kopen. Dit wordt ook wel linkbuilding genoemd. Wanneer je een goede linkbuilding strategie hebt, zal je daar niet alleen op korte termijn maar ook op lange termijn van profiteren. Het is dus zeker een goed idee om serieus na te denken over het kopen van backlinks.

Wat zijn backlinks?
Backlinks zijn links van andere websites naar die van jou toe. Zulke linkjes worden ook wel externe links of verwijzingen genoemd. Backlinks zijn belangrijk, omdat ze wat zeggen over de populariteit van jouw website. Hoe meer websites naar die van jou verwijzen, hoe populairder en beter jouw website volgens Google is. Goede backlinks zorgen er dus voor dat Google jouw website beter gaat waarderen. En hoe beter Google een website waardeert, hoe beter dat is voor de vindbaarheid ervan.

Waarop moet je letten als je backlinks gaat kopen?
Om zoveel mogelijk te profiteren van backlinks, is het belangrijk dat ze allemaal op goede en betrouwbare websites staan. Dit soort websites hebben al enige waardering van Google gekregen. En hoe beter Google een website waardeert die naar die van jouw verwijst, hoe beter dat weer voor jouw website is. Daarnaast moeten de websites ook relevant zijn voor die van jou. Dat betekent dat de websites van bedrijven en organisaties moeten zijn die in dezelfde of een soortgelijke branche als die van jou actief zijn.

Waar kun je betrouwbare backlinks kopen?
Backlinks kopen vergen dus een goede strategie. Daarom kun je ook beter niet lukraak wat backlinks kopen, maar de complete linkbuilding aan een SEO-Specialist overlaten. Zo’n specialist weet namelijk precies welke backlinks jouw website het beste kan hebben en kan ook voor zulke backlinks zorgen. Webton is zo’n specialist die dit voor je uit handen kan nemen. Inmiddels heeft Webton al meer dan 2.600 bedrijven succesvol geholpen met het beter vindbaar maken van hun website. Neem contact op en vraag naar de mogelijkheden!

 

|Doorsturen

Uw reactie


Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties