Auto

Kees van Gent Banden-Wielen wint VACO Award

Door Sergio Boutkan van Arenalokaal.nl

WIJCHEN - VACO, de bedrijfstakorganisatie voor de banden- en wielenbranche, heeft donderdag 8 maart in Baarn voor het eerst de VACO-Awards voor onderscheidende bandenservicebedrijven uitgereikt. De VACO-Award voor Goed Werkgeverschap ging naar Kees van Gent Banden-Wielen in Wijchen.

Mireille van Gent en haar man Joost Krowinkel na het winnen van de award.

'Persoonlijke aandacht voor en betrokkenheid bij alle leden van het team staan hoog in het vaandel bij dit bedrijf', zo luidde het juryrapport. 'Het is een bedrijf waar hart voor de zaak en passie voor het vak centraal staan. Als een medewerker een jaar niet ziek is geweest, krijgt hij een cadeau. Elke week wordt er vers fruit aangeboden om gezond eten te stimuleren. Ook als het druk is, heeft de werkgever aandacht voor een persoonlijke touch, zoals worstenbroodjes voor de lunch en het betrekken van de partner bij de bedrijfsactiviteiten'.

“Wij hebben het familiebedrijf een aantal jaren geleden overgenomen en hebben daarbij veel steun gehad van VACO als brancheorganisatie. We zijn trots op het resultaat dat we tot nu toe bereikt hebben”, vertelt de in Grave geboren Mireille van Gent.

In totaal waren er 25 aanmeldingen en per categorie waren drie bedrijven genomineerd. De drie finalisten streden om de eindzege door middel van korte pitch filmpjes tijdens de lustrumavond. Meer dan 200 aanwezigen bepaalden wie uiteindelijk de winnaar werd. 


VACO heeft twee jaar geleden een visie- en strategietraject doorlopen met het bestuur en de leden. Daaruit is duidelijk geworden dat VACO-leden zich in de markt onderscheiden door vakmanschap, goed werkgeverschap en duurzaam ondernemerschap. Dat zijn dan ook de drie kwaliteiten waaraan de VACO-Awards voor VACO-erkende bandenspecialisten zijn gekoppeld. Deze Award-uitreiking is dit jaar voor het eerst georganiseerd om leden een podium te geven om zich nog beter in de markt te kunnen profileren.

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuws


Vacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties