Auto

Autoverzekeringen vergelijken in 2020

Door J. Sendar van Sendar Media

Ook in 2020 is het weer belangrijk om de autoverzekering onder de loep te nemen. Eigenlijk is het verstandig om dit elk jaar te doen door veranderingen bij de verzekeraars of veranderingen in je eigen situatie. Veranderingen in je eigen situatie kan bijvoorbeeld betrekking hebben op de schadevrije jaren. Verzekeraars hanteren verschillende kortingen op basis van het aantal schadevrije jaren, hierdoor kan het zijn dat je ergens anders goedkoper uit bent. Daarnaast wordt een voertuig elk jaar ouder, hierdoor kan een andere autoverzekering beter passen bij de huidige situatie.

Een voorbeeld: Je hebt bij de aankoop van een auto een verzekering met nieuwwaarde regeling afgesloten. Een dergelijke regeling is vaak maar twee of drie jaar geldig, na deze periode is de nieuwwaarde regeling niet meer van toepassing. De kans is dan ook groot dat een autoverzekering zonder nieuwwaarde regeling een stuk goedkoper is.

Premie en voorwaarden

Bij het vergelijken en afsluiten van een autoverzekering is de premie natuurlijk belangrijk voor de meeste mensen. Echter zijn de voorwaarden net zo belangrijk. Wat heb je immers aan een verzekering die goedkoop is, maar vervolgens niet uitkeert in geval van schade? De website Geld.nl maakt het gemakkelijk om autoverzekeringen te vergelijken op zowel premie als voorwaarden. Je kunt hier de verzekeringen naast elkaar leggen om bijvoorbeeld te vergelijken op basis van pluspunten en diverse andere voorwaarden.

Een compleet aanbod

Je kunt bij Geld.nl een compleet aanbod van autoverzekeringen vergelijken. Zo heeft de vergelijkingssite meer dan 30 autoverzekeraars opgenomen. De vergelijking is bovendien 100% onafhankelijk, bepaalde verzekeraars krijgen dus niet een voorkeursbehandeling. Daarnaast bieden ze een laagste prijsgarantie zodat je nooit teveel betaalt!

Waarom Geld.nl?

  • 100% onafhankelijk
  • Meest volledige vergelijking van Nederland
  • Laagste prijsgarantie
  • Genomineerd voor website van het jaar 2019
  • Aangeraden door NRC
  • 9,1 op basis van klanten reviews
|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties