4 manieren om een lokale held te worden

Door 24 Webvertising

Wil je graag lokaal groot uitpakken met je café? Begin klein en bouw een eigen community op. Lees snel verder en kom erachter hoe je lokaal snel kan groeien.

Stem je drukwerk af op je publiek
Creëer eerst een groepje vaste klanten voordat je grotere groepen gaat aanspreken. Deel drukwerk uit door verschillende buurten om je café heen en bouw stap voor stap je klantenkring op. Laat hiervoor bijvoorbeeld folders drukken. Zoek interessante buurten uit waar potentiële klanten kunnen zitten voor je café en probeer ze met je folders te bereiken. Stem je drukwerk af op je publiek zodat zij zich aangetrokken voelen om langs te gaan.

Maak slim gebruik van je menukaarten
Laat mooie menukaarten drukken en deel deze samen met je folders uit. Het voordeel hiervan is dat je potentiële klanten al je menukaart kennen, nog voordat ze bij je gegeten hebben. Een menukaart kan ook gecombineerd worden als folder. Een goed ontworpen menukaart kan net die extra prikkel geven die klanten nodig hebben.

Gebruik milieuvriendelijke verpakkingsproducten
Koffie en thee zijn onmisbaar in een café. Laat je bekers en mokken bedrukken met een mooie print. Door het mooie ontwerp worden je klanten geprikkeld en is de kans groot dat ze weer terug komen. Bij een to-go service kan je het beste je logo prominent op de afhaal verpakking zetten. Bij afhalen gaat het weer mee naar buiten, dus kan je het beste milieuvriendelijk materiaal gebruiken. Afhalen heeft het grote voordeel dat de verpakking voor groter publiek zichtbaar is.

Wees creatief met interieur
Maak je zaak gereed voor Kerst. Kerst is de mooiste tijd van het jaar dus is het belangrijk dat je café snel open kan. Geen ruimte voor een kerstboom? Los dit creatief op door zelf kerstkaarten uit te printen en op te hangen in vorm van een mooie kerstboom. Met een thema kan je de inrichting van je café snel en effectief veranderen. Een goede manier om thema’s kenbaar te maken is raambelettering. Raambelettering is verkrijgbaar in verschillende maten en kleuren.

Als je lokaal snel wil groeien moet je effectief kunnen handelen. Om een lokale held te worden moet je creatief omgaan met je drukwerk en alle andere mogelijkheden die beschikbaar zijn. Dus grijp je kansen en begin snel met je drukwerk.

 

|Doorsturen

Uw reactie


Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties