Zorgverzekeraar verlaagt vergoeding hoortoestellen in 2021

Door Sergio Boutkan van Arenalokaal.nl

UDEN/HEESCH - Vanaf 1 januari 2021 treedt er wederom een bezuinigingsmaatregel in op de vergoeding voor hoortoestellen. Advies van Van Schijndel Hoortechniek: Wanneer u dit jaar nog langskomt, kunt u van de huidige, gunstige vergoedingsregeling gebruik maken.

Voor de grootste groep verzekerden wordt de vergoeding voor hoortoestellen op 1 januari verlaagd. De vergoeding van 75% geldt voor een basisoplossing. Concreet betekent dit dat er een beperkt aantal hoortoestellen via de zorgverzekeraar verkrijgbaar is. Veel zorgverzekeraars gaan op basis van kosten een contract aan met slechts enkele aanbieders, kwaliteit, vorm en kleur van het toestel zijn minder relevant. De nieuwste en modernste hooroplossingen zijn niet verkrijgbaar met een vergoeding van de zorgverzekeraar.

Het zijn juist de nieuwe, geavanceerde en volautomatische technieken in hoortoestellen die er voor zorgen dat een slechthorende nog beter functioneert in alle voorkomende situaties. “Wij gaan altijd voor de meest passende oplossing; eentje die perfect aansluit bij de wensen en behoeften van onze klanten. Dat kan inderdaad een toestel zijn waarop je minder vergoeding krijgt, maar maatwerk is ons veel meer waard. En de klant ook”, stelt Van Schijndel Hoortechniek.

"U bent van harte welkom voor een gratis gehooronderzoek, informatie over hooroplossingen en de allernieuwste ontwikkelingen op hoorgebied. Er is iedere dag een gediplomeerd audicien aanwezig. Door onze kennis en jarenlange ervaring is een bezoek aan KNO-arts en Audiologisch centrum in de meeste situaties niet meer nodig. Op deze manier besparen we nog wat extra op de zorgkosten en kunnen we u sneller helpen."

Maak dit jaar nog gebruik van uw vergoeding en maak direct een afspraak bij Van Schijndel Hoortechniek op de Botermarkt 3 in Uden, 0413-330905, of 't Dorp 29 in Heesch, 0412-475959.

 

|Doorsturen

Uw reactie


Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties