Wederom een winnaar van een gratis garagedeur bij BASK

Door De redactie van Arenalokaal.nl

NEDERASSELT - Tijdens de Grandioze Garagedeur Dagen, die op 4 en 5 oktober plaatsvonden, hebben weer verschillende mensen de weg naar de showroom van BASK in Nederasselt weten te vinden. Uit alle inzendingen heeft de notaris op het hoofdkantoor van Novoferm in Almelo de gelukkigen getrokken. In totaal zijn er 4 gratis garagedeuren verloot. Een daarvan kwam uit de inzendingen van BASK Garagedeuren in Nederasselt.

Monique Fransen van BASK feliciteert de heer en mevrouw Boessen met de gratis garagedeur.

De heer en mevrouw van Boessen uit Alverna waren de uitverkorenen en lieten zich telefonisch blij verrassen door deze mooie prijs. In de showroom namen zij de waardebon en een bos bloemen in ontvangst uit handen van Monique Fransen van BASK. Inmiddels is de deur in bestelling genomen en wordt deze binnen afzienbare tijd bij hen gemonteerd.
Naast de gratis garagedeuren van Novoferm werd door BASK ook een aantal entreebonnen voor twee personen bij Sauna & Beauty Oase verloot. Tijdens eerdere edities, in 2017 en 2018, had BASK Garagedeuren ook al een winnaar in haar midden, de gelukkigen waren destijds afkomstig uit Zeeland en Schaijk.

Heeft u de Grandioze Garagedeur Dagen gemist? Informeer vrijblijvend naar de huidige acties of bezoek vrijblijvend de showroom van BASK aan de Broekstraat 29 in Nederasselt. Check de website voor de actuele openingstijden:
www.bask-garagedeuren.nl

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties