Verras relaties met een bedrukte powerbank

Door De redactie van Arenalokaal.nl


Met de feestdagen in aantocht denken veel bedrijven na over een leuke attentie voor hun vaste klanten, van een kleine gimmick tot een groot gebaar. Maar wat is leuk en origineel? In de huidige maatschappij heeft nagenoeg iedereen behoefte aan extra energie. Niet alleen jijzelf, maar ook je smart device kan soms een extra boost gebruiken. Dat kan bijvoorbeeld met een gepersonaliseerde powerbank. Handig voor onderweg en altijd voldoende stroom bij de hand om online te blijven.

Powerbanks zijn er in alle soorten en maten. Wil je veel capaciteit dan kies je voor een groter model. Of ga voor een handzaam formaat dat makkelijk in je broekzak, jas of tas past. Deze mobiele accu's zijn populair binnen elke doelgroep, want iedereen wil graag zijn telefoon of tablet onderweg op kunnen laden om verbonden te blijven. Alleen al daarom zijn powerbanks met bedrijfsnaam of -logo zeer geschikt als relatiegeschenk. Je klanten dragen het altijd bij zich waardoor ook andere mensen ermee in aanraking komen.

Powerbanks zijn leverbaar in verschillende uitvoeringen maar ook in verschillende capaciteiten. Er zijn veel varianten. Kies je voor een oplaadbare accu van 2.000 Mah of ga je voor zekerheid met 15.000 Mah. Uiteraard kun je ook kiezen voor een model met een capaciteit daar tussenin. Verder kun je nog kijken naar de grootte, kwaliteit, prijs, kleur en vorm. Met of zonder snoer.

Kortom, bedrukte powerbanks zijn fantastische relatiegeschenken. Ze zijn niet alleen praktisch, maar geven ook je bedrijf ook meer naamsbekendheid. De ideale manier om meer aandacht te vragen.

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties