Regio Herpen - Ravenstein

Smid Lifestyle opent outlet met binnenmeubelen

Door Paul Verstegen van Arenalokaal.nl

HAREN - De Smid Lifestyle aan de Lietingstraat in Haren heeft een outlet geopend met binnenmeubelen. Tot en met september worden kwalitatief hoogstaande meubelen van Nederlands fabrikaat verkocht voor zeer aantrekkelijke prijzen. "Er was veel vraag naar en nu kunnen we het ook gaan aanbieden", stelt bedrijfsleider Jeroen de Lang.

Voor bijvoorbeeld een nieuwe serre-, tuin- of terrasset is De Smid in Haren het juiste adres. Maar sinds kort dus ook voor binnenmeubelen. Van banken en fauteuils tot tafels en kasten; het is te koop in de outlet. De Lang: "We zijn blij dat we deze ruimte (een voormalig magazijn, red.) nu op deze manier kunnen benutten. Een mooie uitbreiding van ons assortiment. De reacties van mensen zijn erg positief."

Grote verbouwing
Rond oktober stopt de outlet en gaat De Smid flink verbouwen. Veel wanden worden eruit gehaald en de ruimte wordt meer bij de rest van het pand betrokken. Als de verbouwing is afgerond, worden er opnieuw binnenmeubelen verkocht. "We gaan dat deel van het pand zo inrichten dat er diverse woonkamers gecreëerd worden", legt De Lang uit. "In iedere kamer een andere sfeer, zoals landelijk, romantisch en modern. Zo krijgen mensen een goed beeld van de mogelijkheden. Want we verkopen eigenlijk alles op woongebied. De binnenmeubelafdeling gaat een echte aanwinst worden. En alles voor zeer aantrekkelijke prijzen."

Meer informatie
Kijk voor meer informatie over De Smid Lifestyle op www.smidlifestyle.nl. De zaak in Haren is geopend op maandag van 12 tot 18 uur, dinsdag, woensdag en vrijdag van 9.30 tot 18 uur, donderdag tot 20 uur en zaterdag tot 17 uur.

 

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties