Ravenstein

Vissers Hekwerk in Ravenstein: voor al uw hekwerk op maat

Door Sergio Boutkan van Arenalokaal.nl

RAVENSTEIN - Vissers Hekwerk is gevestigd op industrieterrein De Bulk in Ravenstein. Het bedrijf maakt en monteert hekwerk en poorten van staal in diverse stijlen: modern, klassiek, open, dicht, half dicht, eventueel met ornamenten.

Dit alles wordt in eigen huis op maat gemaakt naar wens van de klant. “Alles wordt verzinkt en tweelaags gepoedercoat in elke gewenste RAL-kleur”, vertelt Jan Vissers. “Poorten kunnen geleverd worden in combinatie met elektrische aandrijving voor zowel draai- als schuifpoorten. Deze automatisering wordt vakkundig door ons aangesloten.”

Stalen glasdeuren
Ook heeft Vissers Hekwerk ervaring met het maken van stalen glasdeuren. “Hier is momenteel veel vraag naar het past mooi in het interieur. Zowel draai- als schuifdeuren zijn mogelijk. Compleet gemonteerd en inclusief gehard veiligheidsglas. Geschikt voor zowel binnenshuis als buitenshuis in bijvoorbeeld een tuinhuis of overdekt terras.”
Daarnaast is er steeds meer vraag naar dubbelstaafmathekwerk om als tuinafscheiding te gebruiken. Jan Vissers: “Dit is degelijk en minder duur dan zelfgemaakt hekwerk. Ook dit kunnen wij leveren.” Verder verzorgt het Ravensteinse bedrijf ook graaf- en metselwerk. Kijk voor mooie voorbeelden en bedrijfsfilms op www.vissershekwerk.nl

“Bij mensen die interesse hebben kom ik vrijblijvend langs voor een kosteloos advies”, geeft Jan aan. Bel voor een afspraak naar 06-12095789 of 0486-415028.

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties