Ravenstein

Reisbureau Reisgraag.nl opent vernieuwd kantoor in Ravenstein

Door Sergio Boutkan van Arenalokaal.nl

RAVENSTEIN - In Ravenstein is sinds enige tijd reisbureau Reisgraag.nl gevestigd. Je kunt hier terecht voor alle soorten reizen en vakanties. Omdat het reisbureau enorm hard groeit moest er een grotere ruimte komen. Zaterdag 24 november werd de verhuizing gevierd met een openingsborrel. Vanwege de grote opkomst is het duidelijk dat er behoefte is aan advies en hulp bij het boeken van een reis.

Het team van Reisgraag.nl.

De onderneming bestaat al 13 jaar en werd vanuit huis gestart. Vervolgens werd er kantoorruimte gezocht in Nijmegen om samen met een aantal stagiaires artikelen te schrijven over alles wat met vakantie te maken heeft. In die tijd was het een informatieve reiswebsite die advertenties verkocht. Sinds enkele jaren is de onderneming gevestigd aan de Stationssingel in Ravenstein, de woonplaats van beide eigenaren. Enkele jaren geleden werd de keuze gemaakt om ook reizen te verkopen. Inmiddels weten veel mensen uit Ravenstein en omstreken het reisbureau te vinden.

Het afgelopen jaar waren er zoveel aanvragen op het reisbureau dat er verschillende reisadviseurs aangenomen werden. De nieuwe reisadviseurs hebben allemaal meer dan 10 jaar werkervaring bij reisbureaus in de omgeving. Hierdoor was het nodig om op zoek te gaan naar een grotere ruimte. Thomas Lenting, mede-eigenaar van reisbureau Reisgraag.nl: “Het afgelopen jaar hebben we veel nieuwe klanten geholpen met hun vakantie. Omdat we het werk niet meer aankonden, hebben we ons team uitgebreid met medewerkers die heel veel kennis en ervaring hebben. Daardoor kunnen we onze klanten nog beter helpen bij het vinden van hun droomvakantie.”

Zaterdag 24 november werd de verhuizing gevierd met een openingsborrel. Door heel Ravenstein hingen ballonnen. Meer dan 100 mensen kwamen het nieuwe kantoor bewonderen onder het genot van een hapje en een drankje. Ook waren er verschillende media aanwezig om verslag te doen van het feest. Alle bezoekers gingen naar huis met een goed gevulde goodiebag.

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties