Ravenstein

'PLEUR moet nieuw gemeenschappelijk trefpunt gaan worden'

Kim Vogelsangs en Wim Hes starten crowdfunding voor lunchlokaal Ravenstein

Door Sergio Boutkan van Arenalokaal.nl

RAVENSTEIN - Kim Vogelsangs en Wim Hes, die in juli na een periode van tien jaar stoppen als ondernemers van 't Postkantoor aan de Landpoortstraat in Ravenstein, hebben plannen voor het openen van een kleinschalige horecagelegenheid in Ravenstein: Lunchlokaal PLEUR. Om hun ambitieuze plan te realiseren, zijn de twee een crowdfundingsactie gestart.

Artist impression van Lunchlokaal PLEUR in Ravenstein.

"Ons doel is om in april 2020 aan de Landpoortstraat 13 in Ravenstein Lunchlokaal PLEUR te openen", vertellen Kim en Wim enthousiast."Zoals wij tien jaar lang ’t Postkantoor in Ravenstein hebben gerund, zo willen wij ook dat Lunchlokaal PLEUR een gemeenschappelijk trefpunt gaat worden, waarbij iedereen zich betrokken voelt. Maar dit keer in een nieuwe beleving waar je met vrienden of vriendinnen kunt afspreken voor een heerlijke lunch, waar je met je kleinkinderen naartoe kunt voor een goeie kop koffie en waar je relaties mee naartoe kunt nemen voor een unieke beleving van Ravenstein."
Lunchlokaal PLEUR wordt volgens Kim en Wim een fris nieuw concept. "Een aanvulling op de reeds aanwezige horeca in de omgeving, waarmee wij mensen willen verassen en verwennen."
Op 17 april vond een kick off-avond plaats met een eerste groep betrokken mensen. "Wij hebben daar onze plannen gepresenteerd en ons verhaal is goed ontvangen. Daar zijn wij erg blij mee", geven de twee ondernemers aan.

Eerste Ravensteinse Crowdfundingsactie
Om Lunchlokaal PLEUR mogelijk te maken, kiezen Kim en Wim voor een crowdfundingsactie. "We willen het startkapitaal bewust met actieve betrokkenheid beschikbaar krijgen. Crowdfunding is tegenwoordig een serieus en erkend alternatief. Ook in de omgeving hebben veel initiatieven op deze manier een succesvolle start gemaakt. Ons streefbedrag voor de realisatie van de verbouwing en inrichting is 80.000 euro, waarvan de eerste 25.000 inmiddels al is toegezegd door betrokken mensen."

Deelnemen?
Wil je deelnemen aan de crowdfundingsactie of meer informatie hebben over de plannen voor Lunchlokaal PLEUR, neem dan contact op met Kim Vogelsangs en Wim Hes via info@kwim.nl, 0486-414612 of 06-46169676.

Kim Vogelsangs.

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties