Kerkdorpen Ravenstein

Veldsink-Reijers Adviesgroep in Deursen-Dennenburg: vertrouwd en dichtbij

'Wij willen onze klanten volledig ontzorgen, zodat ze financiële rust hebben'

Door Sergio Boutkan van Arenalokaal.nl

DEURSEN-DENNENBURG - Theo Reijers bouwde in de afgelopen 18 jaar in Ravenstein en wijde omgeving een uitstekende reputatie op met zijn hypotheek- en financieel adviesbureau. Sinds januari 2016 onder de naam Veldsink-Reijers Adviesgroep. Op 31 december neemt Theo afscheid van het kantoor aan de Kuiperstraat 1 in Deursen-Dennenburg om te gaan genieten van een welverdiend pensioen. "De geest van Theo blijft hier echter altijd rondwaren", vertelt vestigingsmanager Jens-Joren Stinnissen. "Voor de klanten verandert er niets, onze vertrouwde en persoonlijke aanpak blijft hetzelfde."

Het team van Veldsink-Reijers.

Veldsink-Reijers is een kantoor dat van alle financiële markten thuis is. Van hypotheken tot woon-, zorg-, rechtsbijstand- en reisverzekeringen. En van sparen en pensioenen tot complete financiële planningen. Zowel particulieren als bedrijven kunnen er terecht. "Wij willen onze klanten volledig ontzorgen, zodat ze financiële rust hebben", vertelt Jens-Joren.

Bij Veldsink-Reijers werken deskundige mensen die lokaal geworteld en betrokken zijn. "Maar waar wij ons het meest in onderscheiden, is dat wij vollédig onafhankelijk zijn. Wij denken enkel en alleen in het belang van de klant. Wat is voor hem of haar het beste? De klant staat centraal, niet de aanbieder. Het maakt ons echt niet uit waar iemand zijn hypotheek of verzekering afsluit, het gaat erom wat voor hem het gunstigste is. Wij doen met alle geldverstrekkers in Nederland zaken en zijn nergens aan gebonden. De klant heeft bij ons dus écht wat te kiezen."

Aflossingsblij
Landelijk loopt momenteel de campagne 'Aflossingsblij', een initiatief van de gezamenlijke banken in ons land. Jens-Joren Stinnissen: "Uit onderzoek blijkt dat veel mensen niet precies weten wat er gebeurt als hun aflossingsvrije hypotheek het einde van de looptijd bereikt. Bij de meeste banken moet dan de lening worden terugbetaald. Door op tijd maatregelen te nemen, kunnen mogelijke problemen in de toekomst worden voorkomen. Onze adviseurs bekijken graag samen met mensen wat er gebeurt als hun aflossingsvrije hypotheek afloopt, zodat zij goed zijn voorbereid op de toekomst."

Wat is aflossingsvrij?
Bij een aflossingsvrije hypotheek hoef je tijdens de looptijd niets van je hypotheekschuld terug te betalen. Je betaalt alleen rente. Bij de meeste banken moet je aan het einde van de looptijd de openstaande hypotheekschuld in één keer terugbetalen. "Wanneer je hypotheek - of een gedeelte ervan - aflossingsvrij is, is het belangrijk om te weten hoe je gaat aflossen aan het einde van de looptijd", geeft Jens-Joren aan. "Het is goed om de mogelijkheden nu alvast te onderzoeken, zodat je straks niet voor vervelende verrassingen komt te staan. Wij informeren en adviseren mensen graag over wat het beste is voor hun persoonlijke situatie. Hoe ziet het er straks uit als je met pensioen bent en waarschijnlijk een lager inkomen hebt? Kun je je woning wel behouden? Kun je straks nog wel twee keer per jaar op vakantie of die dure hobby behouden? Wij laten graag zien welke mogelijkheden er zijn."


Veldsink Adviesgroep: Nederlands
grootste onafhankelijke intermediair

Veldsink Adviesgroep is een familiebedrijf dat sinds 1979 klaarstaat voor haar relaties op het gebied van onafhankelijk financieel advies. Met een omvangrijk netwerk van vestigingen is Veldsink sinds dit jaar de grootste onafhankelijke intermediair van Nederland. Het bedrijf heeft een duidelijke filosofie: "We kiezen samen met onze relaties voor een langdurige vertrouwensrelatie. Door onze betrokkenheid, oprechtheid en het actief luisteren naar de persoon achter de klant schetsen wij waar de daadwerkelijke behoeftes liggen, leveren wij een meerwaarde ten aanzien van financiële oplossingen en organiseren wij financiële rust."


Het kantoor van Veldsink-Reijers is gevestigd in het fraaie monumentale pand aan de Kuiperstraat 1 in Deursen-Dennenburg en is bereikbaar via 0486-415399 of ravenstein@veldsink.nl. Kijk voor meer info op www.veldsink.nl

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties