Kerkdorpen Ravenstein

Van een duurzaam huis geniet je nu én straks

Door Veldsink-Reijers

Je huis duurzaam en energiezuinig maken: je leest er steeds meer over. Toch aarzelen veel mensen nog om er geld voor te lenen. Dat is begrijpelijk, maar vaak niet nodig. Want van een duurzaam huis geniet je dubbel.

Gas is uit, elektriciteit is de toekomst. Zonnepanelen of een warmtepomp laten plaatsen lijkt dus een slimme investering in je eigen woning. En dat kan het ook zeker zijn. Maar vergeet niet dat er ook andere manieren zijn om je huis energiezuinig te maken. Bijvoorbeeld door extra isolatie of een nieuwe cv-ketel. Heb je nog geen dubbel glas? Dan is dat een goede eerste stap.

Je kunt vaak tegen een aantrekkelijke rente extra lenen voor zulke maatregelen. Het is dus goed om eens met je adviseur te praten over de mogelijkheden. Energiebesparende voorzieningen zijn een nuttige investering, want ze zorgen ervoor dat je woning ook op de lange termijn zijn waarde behoudt. Bovendien is een energiezuinig huis straks beter verkoopbaar.

Verduurzaming van je woning betekent niet alleen kijken naar de toekomst. Ook nu al heb je profijt van de maatregelen die je treft. Je kunt namelijk je energierekening een stuk omlaag brengen. Daarnaast zou het kunnen dat je minder rente gaat betalen omdat je huis meer waard wordt. En dat scheelt meteen in de maandlasten. Eigenlijk is investeren in duurzaamheid zelfs drie keer genieten: je verhoogt namelijk ook je wooncomfort! En lekker wonen wil iedereen.

Onze adviseurs kunnen voor jou berekenen wat het op financieel gebied betekent als je voor energiezuinige oplossingen kiest. Maak een afspraak met een adviseur bij Veldsink-Reijers via 0486-415399 of ravenstein@veldsink.nl, of loop binnen bij ons kantoor aan de Kuiperstraat 1 in Deursen-Dennenburg.

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties