Kerkdorpen Ravenstein

Nader Bekeken door Janny de Best

Reinigen

Door Janny de Best van High Care 3000 B.V. Therapiecentrum

Het voorjaar komt eraan en dan komen de kriebels om te gaan schoonmaken. Je huis, de auto, de stoep, de tuin… en je lijf? Wanneer en waarom moet je nu je lijf schoonmaken? Een paar voorbeelden.

Een mevrouw, dik in de 70 jaar, altijd buikpijn, laxeermiddelen van de huisarts en nog steeds verstopt. We zijn gaan darmspoelen, hebben de voeding aangepast, lijnzaadolie en citroen, en mevrouw is dolgelukkig want kan nu iedere dag poepen zonder laxeermiddelen.

Een andere dame, helemaal onder het eczeem, nooit buikpijn. Vanuit de celstructuur hoort de huid bij de darmen, dus zijn we gaan spoelen. Tijdens de eerste week van het spoelen zie je de huid al rustiger worden. Na twee weken bij de controle heeft ze een gave huid. Wel de voeding ook aangepast natuurlijk. Na zes weken krijg ik een berichtje dat ze zwanger is, wat ze ook graag wilde en niet lukte. Een vieze buik heeft ook altijd invloed op de baarmoeder en de blaas.

Een meneer met een staand beroep kan bijna niet meer lopen omdat zijn voeten helemaal kapot zijn. De voetzool is in de natuurgeneeskunde de derde nier. Daar komen ook de zweetvoeten vandaan. De specialist heeft alleen de zalf als antwoord, maar dat doet niets aan de oorzaak. Het voedingspatroon aangepast en gaan spoelen. Hier hebben we zes keer moeten spoelen om het schoon te krijgen, maar met resultaat. Op deze manier krijg je een stukje kwaliteit van leven terug, je kunt weer je dingen doen.

Jonge meid, wil graag zwanger worden, heeft hoofdpijn en buikpijn. Een teveel aan afvalstoffen in je bloed geeft hoofdpijn, de lever wordt overbelast, kan het niet meer aan en dan komt de hoofdpijn. Zorgen dat er minder afvalstoffen binnenkomen en de rommel opruimen! Simpel toch en spoelen dus. Na drie maanden geen hoofdpijn en buikpijn meer, na vier maanden zwanger.

Denk ook aan darmspoelen na bestralingen en chemotherapie, de rommel moet eruit.

Eng…? Vies? Helemaal niet. Het is een gesloten systeem rechtstreeks op de afvoer, een lekkere buikmassage om de rommel los te maken en je voelt je als herboren. Ook preventief de moeite waard, niet wachten tot je klachten krijgt.

Lezing
Meer weten? We gaan het uitleggen op 4 februari van 11 tot 12.30 uur bij High Care 3000, achter op het terrein. De lezing is gratis, wel even aanmelden graag op info@highcare.nl of via 0486-416530.

Janny de Best
High Care 3000

 

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties