Kerkdorpen Ravenstein

Kijkje in de keuken bij High Care 3000

Door Janny de Best van High Care 3000 B.V. Therapiecentrum

Altijd al nieuwsgierig geweest? Veel gehoord over de bloedanalyse? Hoe ziet het eruit bij High Care 3000? Wie zijn dat? Tijdens de zomermaanden bieden wij u de gelegenheid om even te komen kijken bij ons, we laten u de praktijk zien, de mogelijkheden die we hebben om te behandelen en als u dat wil kijken we even naar uw bloed. Een korte analyse van uw klachten en de mogelijke behandeladviezen. U snapt dat we niet een volledige behandeling kunnen doen, we hebben zo ongeveer 10 minuten tijd voor u.

We doen dit nu al een aantal weken en de belangstelling is groot. Allerlei problemen komen aan de orde maar ook mensen die naar het bloed willen kijken, alles kan. We hadden: iemand met rugklachten, vitaminegebrek, nekklachten, voedingsadvies, verstopping, verlamming na een tia, hoofdpijn, vermoeidheid, psychische problemen en benauwdheid.

Eigenlijk kunnen we bijna alle lichamelijke klachten positief beïnvloeden, we werken op celniveau en dat is de basis van het lichaam. In de analyse van het bloed kun je ook zien hoe de scheikunde in je lichaam werkt en vooral ook wat er mis gaat. Kan het lichaam de afvalstoffen goed opruimen, verzuurt je systeem, ontstaan daardoor de klachten? En het belangrijkste hoe ruim je de rommel op. Dat en nog veel andere dingen kunnen we zien in het bloed.

Dus kom eens kijken op dinsdag van 17 tot 18 uur in de maand augustus. De lezingen beginnen weer in september en staan al op onze site www.highcare.nl

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties