Kerkdorpen Ravenstein

Dubbel feest bij De Smid in Haren

Door De redactie van Arenalokaal.nl

HAREN - De Smid in Haren viert een feestje. De elektronica winkel -gevestigd in het pand van De Smid- opende één jaar geleden de deuren en heeft sindsdien vele klanten succesvol geholpen. Intussen blijft de speciaalzaak volop in beweging. Eind oktober breidt De Smid Euronics namelijk de samenwerking uit met buurman De Smid Lifestyle voor een gloednieuwe showroom waar woonplezier en elektronica onder een dak samenkomen.

De nieuwe showroom. (foto: Hans van der Poel)

“We vieren dat we één jaar terug zijn”, vertelt bedrijfsleider Ronald Loeffen van De Smid Euronics met een lach. “De markt heeft zich het afgelopen jaar flink ontwikkeld en daaraan hebben wij ons goed aangepast. We hebben onze plek gevonden in de regio en klanten weten ons te vinden. Met name voor huishoudelijk apparatuur, waar De Smid Euronics een breed en gevarieerd aanbod in heeft.” Ook de klantenservice staat als een huis. Ronald: “Met de aanschaf van een artikel stopt het bij De Smid Euronics niet. Nazorg is bij ons belangrijk. We staan klanten waar nodig bij en geven advies op maat. Zowel in de winkel als thuis bij de installatie van elektronica. Alles moet perfect gebeuren.”

Woonplezier
Momenteel wordt er achter de schermen aan de Lietingstraat 23 in Haren druk geklust aan de uitbreiding van De Smid Lifestyle. In de nieuwe showroom komt woonplezier centraal te staan. Beleving en inspiratie vormen daarbij de sleutelwoorden. “Klanten krijgen daar de ultieme shopbeleving. De Smid Lifestyle breidt haar showroom onder meer uit met bankstellen, tafels en kasten. Daarop aansluitend verzorgt Euronics een huiskamer met domotica -smartapparatuur- waarbij alle elektronica via een enkele app in verbinding staat zodat je alles optimaal kunt besturen.” Ook Jeroen de Lang, bedrijfsleider van De Smid Lifestyle, is blij met het ineen slaan van de handen tussen de twee speciaalzaken. “We zijn hierdoor completer en kunnen klanten op meerdere vlakken bedienen.”

Nieuw jasje
De samenwerking was al te bespeuren in het winkelbeeld. Zo staan de potten en pannen van De Smid Lifestyle in de buurt van de afdeling met kookapparatuur van Euronics. “Wij zijn gespecialiseerd in elektrisch koken en beschikken over een ruim assortiment inductiekookplaten. Indien gewenst kunnen we de stroomvoorziening van een klant hiervoor zelfs passend maken. Daarbij hebben we kookgerei van De Smid Lifestyle in de collectie. Op deze manier bedienen we klanten van A tot Z en bieden het totaalplaatje onder een dak. Met de uitbreiding straks op grotere schaal”, zegt Ronald. Hij vervolgt: “We durven groot te denken en beide winkels versterken daar elkaar in. De Smid is terug in een nieuw jasje en blijft zich volop door ontwikkelen”, besluit Ronald.

Openingsaanbieding
Op donderdag 25, vrijdag 26 en zaterdag 27 oktober wordt de showroom feestelijk geopend en het jubileum van De Smid Euronics gevierd. En daar wordt uitgebreid bij stilgestaan, belooft Ronald. Houd de krant van volgende week daarom goed in de gaten voor de spectaculaire opening en jubileumaanbiedingen.

Kijk ook op www.desmidelektro.nl en www.smidlifestyle.nl

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties