Ravenstein

'Bij De Smid Euronics klopt het hele verhaal van A tot Z'

Door Paul Verstegen van Arenalokaal.nl

HAREN - De Smid Euronics -gevestigd in het pand van De Smid- heeft er een uitstekende eerste vijf maanden opzitten. De speciaalzaak op het gebied van witgoed, kleine huishoudelijke apparaten en audio/televisie draait boven verwachting goed. "Mensen zijn bewust op zoek naar een bedrijf met een uitstekende service", stelt ondernemer Ronald Loeffen.

"De Harense Smid stond altijd bekend om kwalitatief goede producten en een uitstekende sfeer", vervolgt Loeffen. "Velen van de 'trouwe schare klanten' zijn al langsgekomen, maar we zien ook veel nieuwe gezichten. Onze kracht is onder andere de uitstekende service en een professioneel advies. Het hele verhaal klopt van A tot Z. We ontzorgen klanten waar mogelijk. Een ander voordeel is dat hier de lijntjes kort zijn."
In het ruime pand staan de vele producten mooi gepresenteerd en er is een huiselijke sfeer gecreëerd. Er is onder andere een groot aanbod in inbouwapparatuur en ook in diverse prijsklassen. Loeffen: "We luisteren naar de wens van klanten. Zo kwamen er meerdere vragen binnen over laptops en hebben we besloten deze te gaan verkopen. Daarbij horen ook printers, inkt en andere multimedia oplossingen. Ook hierbij geldt dat we veel service leveren. Zo kunnen wij desgewenst de laptop voor de klant af installeren. Ook is het mogelijk om software zoals internetsecurity en Office programma's te laten installeren."
Hij vervolgt: "Stel dat we iets niet in onze winkel hebben staan, dan kunnen we dat bestellen. Vaak hebben klanten het één of twee dagen later al in huis." Loeffen verwacht de rest van het jaar een flinke stijging van de omzet. "In het begin heb je altijd een verwachting, maar als zo je zo van start gaat geeft dat veel vertrouwen voor de toekomst." Tweede paasdag is de winkel open van 11 tot 17 uur.

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties