Kerkdorpen Herpen

Van Tilburg Mode zwaait Thea Peters feestelijk uit

Door De redactie
RAVENSTEIN - Van Tilburg in Ravenstein nam woensdagmiddag op feestelijke wijze afscheid van modespecialiste Thea Peters. Thea werkte 21 jaar lang fulltime voor de modezaak in het vestingstadje en gaat nu genieten van haar pensioen.

Thea Peters (65) krijgt woensdagmiddag een afscheid in stijl. Thuis in Wijchen wordt ze door Ria van Tilburg en enkele collega's opgehaald in een grote witte limousine. Aangekomen bij de Ravensteinse modetempel ligt er een chique rode loper voor haar uitgerold en wordt ze enthousiast onthaald door familie, collega's en klanten. "Ik voelde me net een klein prinsesje in die auto", glundert ze, volledig verrast door alle festiviteiten rond haar afscheid. "Erg leuk ook dat er zoveel van mijn klanten vanmiddag hier naartoe zijn gekomen. Door de jaren heen heb ik met die mensen een persoonlijke band opgebouwd, heel speciaal."
'Kanjer'
"We gaan Thea ontzettend missen", vertelt Ria van Tilburg. "Ze is trouw, hartelijk, altijd in voor een geintje, maar bovenal een hele goede modespecialist. Thea heeft de afgelopen 21 jaar heel veel mensen in de omgeving aangekleed. Ze was echt een kanjer voor Van Tilburg!"

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties