Kerkdorpen Herpen

Dertig jaar ervaring in autobranche

Vakgarage Martie Janssen opent deuren in Herpen

Door De redactie
HERPEN - Sinds jaar en dag staat er een autogarage aan de Berghemseweg 1b in Herpen. Nadat het pand enige tijd heeft leeg gestaan, pakt Martie Janssen (50) uit Mill de handschoen op. Na een grondige renovatie tijdens de zomermaanden is het nieuwe bedrijf woensdag 1 augustus van start gegaan.


Martie Janssen heeft zich aangesloten bij de landelijke groep Vakgarage, een onafhankelijke garageformule waarbij alle merken auto's welkom zijn. Klanten kunnen bij het BOVAG-autobedrijf terecht voor onder meer onderhoud, reparaties, APK-keuringen, bandenservice en het monteren van accessoires. Daarnaast kan Janssen zijn klanten ondersteunen bij de totale afwikkeling van schades en de daarbij behorende herstelwerkzaamheden.

Neerloon
De ondernemer heeft meer dan dertig jaar ervaring in de autobranche in verschillende functies. Janssen is bekend in deze regio omdat hij oorspronkelijk uit Neerloon komt. Tegenwoordig woont de vakman in Mill. Hij wordt bijgestaan door monteur Rob van den Elzen. De Reekenaar heeft alle noodzakelijke kennis in huis om alle voorkomende reparaties goed uit te voeren.

Occasions
Vakgarage Martie Janssen beschikt over een keur aan tweedehands auto's van diverse merken en kan helpen bij de verzekering en financiering bij de aanschaf van een occasion. Ook leasen behoort tot de mogelijkheden.
Iedereen is welkom bij Vakgarage Martie Janssen om de vernieuwingen aan het pand te bekijken en kennis te maken met de nieuwe bewoners. De koffie staat klaar. Het bedrijf is te vinden aan de Berghemseweg 1b in Herpen. Het occasionoverzicht en meer informatie is te vinden op www.vakgaragemartiejanssen.nl of neem contact op via 0412-480917. Ter introductie kost een APK-keuring (exclusief roetmeting) de rest van dit jaar 19,95 euro.
|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties