Kerkdorpen Herpen

Trien Herpen viert eenjarig bestaan

Door De redactie

Opbrengst culinaire feestavond volledig naar goede doel

HERPEN – Restaurant Trien aan de Rogstraat in Herpen bestaat vrijdag 1 april een jaar. Dit willen eigenaren Djeffrey & Jolanda Megens niet ongemerkt voorbij laten gaan. Daarom houden zij donderdag 31 maart een gezellige avond, die in het teken staat van twee goede doelen die zij een warm hart toedragen.

De avond wordt door Djeffrey en Jolanda compleet verzorgd. Naast een heerlijk viergangendiner met wijnarrangement is er live entertainment aanwezig. Het bijzondere aan deze avond is dat er geen prijzen op de kaart staan. Aan het eind van de avond bepalen de bezoekers zelf wat zij de avond waard vinden. De opbrengst gaat volledig naar het Thomashuis en Ons Klupke in Herpen.

Thomashuis

Thomashuis Herpen is een kleinschalige woonvorm voor acht volwassenen met een verstandelijke beperking. Alfons en Elianne Kruiper, zorgondernemers van dit Thomashuis, wonen met hun kinderen ook in het Thomashuis en vormen daardoor een constante factor voor de bewoners. Dit wordt als zeer waardevol ervaren.

Ons Klupke
Ons Klupke is een vrijetijdsclub voor mensen met een verstandelijke beperking. De vereniging werd opgericht in 2002 en is inmiddels uitgegroeid tot een groep met circa dertig leden. Deze vereniging dankt haar bestaansrecht aan een grote groep vrijwilligers.

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties