Kerkdorpen Herpen

Stijl Mode opent de deuren in Herpen

Door De redactie
HERPEN - Aan de Rogstraat 28a in Herpen opende dinsdag 21 augustus een nieuwe zaak de deuren, Stijl Mode. De kledingwinkel wordt gerund door de schoonzussen Tanja van Summeren uit Ravenstein en Chella Swanenberg uit Deursen."Mensen kunnen bij ons terecht voor betaalbare trendy damesmode", vertelt Chella. "Onze doelgroep is heel breed: van jongeren tot en met dames van middelbare leeftijd."
Voor de inkoop van de kleding bezochten Tanja en Chella de afgelopen tijd onder meer Parijs en Amsterdam. "Daarnaast gaan we iedere maandag op pad om onze collectie te vernieuwen en aan te vullen", zegt Tanja, die al meer dan twintig jaar in de mode werkt. "We hebben het er vaak over gehad om iets voor onszelf te beginnen en nu deed de kans zich voor. We waren op slag verliefd op dit pand."

Wat geldt voor de kledingcollectie geldt ook voor de inrichting van de Herpense zaak: stijlvol en trendy. Fraaie steigerhouten schappen en paskamers, gecombineerd met zwart-witte accenten geven Stijl Mode een strakke en eigentijdse look. "De reacties tot nu toe zijn ook heel enthousiast", zegt Chella. "Het is de eerste dagen erg druk geweest en we hebben al veel verkocht. Het loopt boven verwachting goed."

Stijl Mode is van dinsdag tot en met zaterdag geopend en heeft op vrijdag koopavond tot 20 uur.

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties