Kerkdorpen Herpen

Recreatieve Poort van De Maashorst

Puur Brabants Genieten bij De Kriekeput in Herpen

Door De redactie
HERPEN - De Kriekeput in Herpen is gelegen in een schitterende bosrijke omgeving en is tevens de Poort van de Maashorst. D


De menukaart is laagdrempelig waarbij gerechten en producten uit de streek de voorkeur hebben. "Natuurlijk hebben we voor de kinderen ook heerlijke pannenkoeken of een snack", vertelt gastheer Bram van der Zanden. "Bovendien werken we met verse producten en bij het ontwikkelen van de kaart wordt er rekening gehouden met mens, milieu en maatschappij. Zo krijgt de kaart -en daarmee de gehele exploitatie- een duurzaam en maatschappelijk verantwoord karakter."

Recreatieve Poort
Restaurant De Kriekeput is van oudsher in de regio bekend als openluchtzwembad waar veel mensen gingen zwemmen tijdens warme zomerdagen. Sinds 2007 is er een nieuw modern zwembad gebouwd dat geheel overkapt is. Met mooi weer kan de overkapping opengeschoven worden, zodat er een buitenzwembad ontstaat. Sinds 2009 is De Kriekeput 'Recreatieve Poort' van De Maashorst. Een informatiepunt voor natuurgebied De Maashorst met een informatiewand en een digitale infozuil. Tevens is het een startpunt voor prachtige wandel- en fietsroutes. Kom gerust eens langs in restaurant De Kriekeput in Herpen, om zelf te beleven wat bedoeld wordt met Puur Brabants Genieten.

Meer informatie: www.kriekeput.nl.
|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Meest gelezen

Laatste reacties