Kerkdorpen Herpen

Woensdag 30 oktober feestelijke heropening

Plus Van den Berg Herpen opent vernieuwde winkel

Door De redactie
HERPEN - Plus Van den Berg aan de Rogstraat in Herpen heropent woensdag 30 oktober om 8.30 uur de deuren van de compleet vernieuwde supermarkt. De offici

De winkel is ingericht volgens de nieuwe winkelformule, ‘Plus nieuwe generatie’. Met deze formule wil Plus het doen van de dagelijkse boodschappen voor haar klanten makkelijker maken door een overzichtelijke winkelindeling en een logische en zichtbare presentatie van het assortiment. Ook is het assortiment uitgebreid, met vooral vers- en ambachtelijke producten.

Tevens wordt die dag een geheel nieuwe slijterij geopend met een uitgebreid assortiment aan sterke drank; deze is toegankelijk vanuit de winkel. Ook wordt de supermarkt uitgebreid met een servicebalie met tabak, stomerij en kras - en staatsloten. Daarnaast biedt Plus Van den Berg de mogelijkheid om vanaf 30 oktober boodschappen online te doen via de site www.plusvandenberg.nl.

Meer service, meer vers
Op het gebied van service gaat Plus duidelijk een stap verder. Zo meldt ondernemer Martijn van den Berg: “Plus heeft als doelstelling om de beste servicesupermarkt te worden. De keuze voor service betekent dat onze medewerkers een doorslaggevende rol spelen. Klanten krijgen bij ons waar voor hun geld.
|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Meest gelezen

Laatste reacties