Kerkdorpen Herpen

Neem een kijkje op de bouwplaats van Bastion

Door Ilse Bakker van Hoedemakers Bouw en Ontwikkeling

GRAVE - Kopers en geïnteresseerden kunnen zaterdag 4 februari de bouw van Bastion van dichtbij bekijken. Tijdens deze kijkmiddag, van 11 tot 13 uur, krijg je een goed beeld van de voortgang van de bouw van de 22 woningen.

kijkje op de bouwplaats Bastion

Kijk rond op de bouwplaats, bezichtig de woningen in aanbouw of ga het gesprek aan met de werkvoorbereider of de uitvoerder. Daarnaast zijn de kopersbegeleider van Hoedemakers en medewerkers van WOON Makelaars aanwezig. Zij kunnen je alles vertellen over de voortgang van de werkzaamheden.

Ook is het mogelijk om plaats te nemen op een van de stoelen die op de speciale uitkijkplateaus staan. Hier kun je ervaren hoe het uitzicht vanuit de woningen wordt.

Neem familie en vrienden mee
Kopers, omwonenden en geïnteresseerden, iedereen is welkom om de bouwplaats te bezichtigen en vragen te stellen. Heb jij één van de woningen gekocht? Dan is het ook een leuke gelegenheid om je familie en vrienden te laten zien hoe ver de bouw inmiddels gevorderd is. 

Meer informatie
Is wonen in Waterlinie Grave ook iets voor jou? Kies dan uit een diversiteit aan woningen in het project Bastion. Er zijn nog acht ruime woningen in een prijsklasse vanaf 258.000 euro vrij op naam, inclusief eigen parkeerplaats beschikbaar. Allemaal gelegen aan de Pater van den Elsenstraat met zicht op het water. Stel je vragen aan WOON Makelaars via telefoonnummer 0486–420208 of kijk op www.waterlinie-grave.nl.

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties