Kerkdorpen Herpen

Slapen in een ouderwetse bedstee.Op 26 augustus open dag bij nieuwe groepsaccommodaties in Dieden

In alle st(r)aten: slapen in een bedstee of tipi-tent

Door De redactie
DIEDEN - Aan de Langestraat 14 in Dieden-Ravenstein openen op 26 augustus tussen 11 en 17 uur twee splinternieuwe groepsaccommodaties de deuren. Kim en Arthur van der Straten, eigenaars van In alle st(r)aten (voorheen vooral bekend van Solexverhuur Ravenstein, red.) hebben de afgelopen maanden flink geklust en het resultaat mag er zijn: twee accommodaties waar de gasten slapen in ouderwetse bedstedes of heuse tipi tenten.

De mensen in de buurt keken de afgelopen tijd al vol belangstelling wat daar in en om dat voormalige melkveebedrijf allemaal gebeurde. "Auto’s kwamen regelmatig stapvoets voorbij gereden en er kwamen ineens verdacht veel wandelaars langs het terrein gelopen", vertellen Kim en Arthur. Sommigen durfden een praatje te maken met de nieuwe bewoners en kwamen al snel te weten wat de ambitieuze plannen van Arthur en Kim waren. Twee groepsaccommodaties waarin de gasten ‘het betere buitenleven’ echt ervaren.

Open dag

Op 26 augustus is er van 11 tot 17 uur een open dag. Er zijn allerlei activiteiten op deze dag en natuurlijk gaan de deuren van beide groepsaccommodaties open. Kijk voor het adres en meer informatie op www.inallestraten.nl.

Bedstee of tipi tent
In De Bedstee Boerderij kun je met je hele familie in een bedstee slapen (tot 24 personen). "Er zijn in totaal maar liefst tien slaapkamers gemaakt op de voormalige hooizolder van de boerderij", vertellen Kim en Arthur. "Iedere kamer heeft een eigen douche, toilet en wastafel dus wachten op al je vriendinnen die eeuwenlang met hun make-up bezig zijn hoeft hier niet. Je kunt intussen genieten van een kopje thee voor de open haard of in de hottub en sauna even bijkomen terwijl de kinderen in de ruime leefkeuken een spelletje spelen."
Op het Tipi Tenten Terrein zijn zes tipi-tenten opgebouwd, ieder met een doorsnee van zes meter. Voor groepen tot 24 personen is het heerlijk bijkomen en genieten van het buitenleven. En mocht het weer toch niet meezitten dan kun je gezellig in de tienhoekige houten finse kota samen pannenkoeken bakken. De kota is exclusief gereserveerd voor de gasten van deze accommodatie.
|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties