Kerkdorpen Herpen

Gemeente Oss feliciteert Van den Bogaard Meesterschilders

Door De redactie
RAVENSTEIN - Teun Brands, accountmanager Ondernemerszaken van de gemeente Oss, bracht donderdagochtend een bezoekje aan Van den Bogaard Meesterschilders in Ravenstein. Namens de gemeente Oss feliciteerde hij directeur Harald van den Bogaard met de onlangs behaalde Nationale SchildersVakprijs (NSVP).

Het schildersbedrijf aan De Hammen 9a sleepte dinsdag 22 november in Den Bosch de Nationale SchildersVakprijs in de wacht in de categorie Decoratieschilderwerk. Het bedrijf ontving de prestigieuze onderscheiding voor de complete reconstructie van het marmerwerk in de monumentale Sterrewacht in Leiden.
"Het winnen van deze prestigieuze vakprijs is een prestatie om erg trots op te zijn", sprak Teun Brands lovende woorden tijdens zijn bezoek aan Van den Bogaard Meesterschilders. Brands is het vaste aanspreekpunt van de gemeente als het gaat om ondernemerszaken in Oss en omliggende kernen.

De vakjury van de NSVP liet zich in haar beoordelingsrapport bijzonder lovend uit over de werkzaamheden die Mart van Boxtel uit Herpen en Arnold van Sonsbeek uit Reek namens Van den Bogaard hebben verricht in de Leidse Sterrewacht. 'Het project is van een adembenemende schoonheid', bejubelen de juryleden het specialistische vakwerk. 'Het resultaat is verbluffend. Met schijnbaar vederlicht gemak is een imitatie van de natuur geschilderd in bijna perfecte verhoudingen. Met gevoel voor harmonie waardoor het geheel, ondanks de gigantische oppervlakken, een rustige, voorname indruk geeft'.

Meer informatie over Van den Bogaard Meesterschilders is te vinden op:
www.vandenbogaard-meesterschilders.nl.
|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties