Kerkdorpen Herpen

Complete metamorfose voor Plus Van den Berg Herpen

Door De redactie
Supermarkt woensdag feestelijk geopend


HERPEN - Plus Van den Berg in Herpen heeft een complete metamorfose ondergaan. Na twaalf dagen gesloten te zijn geweest, heropende de supermarkt aan de Rogstraat woensdag 30 oktober op feestelijke wijze de deuren. Het resultaat van de verbouwing mag er zijn. De prachtig vernieuwde zaak heeft er niet alleen ruim 170 vierkante meter winkeloppervlak bij gekregen, maar ziet er ook nog eens uit om door een ringetje te halen.

"Er is niks heel gebleven van het oude pand, alles is compleet gestript. De vloeren zijn volledig vernieuwd, evenals het plafond en de stellingen", vertelt een van oor tot oor stralende ondernemer Martijn van den Berg. Ook de klanten zijn laaiend enthousiast, geeft Martijn aan. "De reacties zijn echt overweldigend. Mensen spreken met name hun waardering uit over de toegenomen ruimte, de bredere paden en de warmte die de zaak uitstraalt. Verder zeggen klanten erg blij te zijn met het flink uitgebreide assortiment en de schitterende nieuwe broodafdeling." Ook de nieuwe slijterij en de stomerijservice zijn in trek. "Alleen vandaag al (woensdag, red.) zijn er drie zakken met stoomgoed ingeleverd."
Plus Van den Berg is van maandag tot en met donderdag geopend van 8.30 tot 20 uur, op vrijdag van 8.30 tot 21 uur, op zaterdag van 8.30 tot 20 uur en op zondag van 10 tot 18 uur.

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Meest gelezen

Laatste reacties