Kerkdorpen Herpen

'Door onze jarenlange ervaring kunnen wij een correcte installatie garanderen'

Bosch Beregening Herpen voor een natte tuin

Door De redactie
HERPEN - Bosch Beregening uit Herpen is gespecialiseerd in beregening voor allerlei doeleinden. Zo verzorgt het bedrijf onder meer beregening voor voetbalvelden, hockeyvelden, tuinen, paardenbakken en tevens inweekinstallaties in stallen. Daarbij wordt altijd gebruikgemaakt van hoogwaardige producten, zoals Rainbird-sproeiers en Dab-pompen.


Een automatisch beregeningssysteem is een complex geheel, bestaande uit leidingen, magneetkleppen, elektrische verbindingen en pop-upsproeiers. Daarom is het van belang het systeem door een professionele installateur te laten ontwerpen en te laten aanbrengen. Die kiest de producten die het meest geschikt zijn voor het project, gebaseerd op de specifieke eisen van een project en de beschikbare hoeveelheid water en druk. Andere overwegingen waar de installateur rekening meehoudt zijn het kiezen van de juiste sproeiers op basis van werpafstand, waterafgifte en sproeipatroon, het op de juiste wijze plaatsen van de sproeiers om verzekerd te zijn van een goede verdeling van het water en het combineren van sproeiers met dezelfde neerslagintensiteit. Tevens is het mogelijk het systeem, indien nodig, in verschillende beregeningsgroepen op te delen.

'Betrouwbare werking'

Bij Bosch Beregening staan betrouwbaarheid, duurzaamheid en waterbesparingen hoog in het vaandel. “Bij ons kun je ervan op aan dat uw systeem vanaf het begin goed ontworpen en ge
|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties