Kerkdorpen Herpen

Bloesem theehuis in Herpen: een veelzijdig bedrijf

Door De redactie
HERPEN - Bloesem Theehuis aan de Wooijstraat in Herpen

Afgelopen zomer heeft menig wandelaar en fietser de weg naar Bloesem gevonden; het was goed vertoeven op het ruime zonnige terras met grote zandbak voor de kinderen. Gasten kunnen er niet alleen terecht voor een heerlijk kopje thee of koffie, maar ook voor de lunch en luxe high tea. Veel lekkernijen worden in eigen keuken bereid met streekproducten. Onlangs is de nieuwe menukaart in gebruik genomen. Op deze kaart staan naast de vertrouwde broodjes en taarten ook dagelijks wisselende hapjes en drankjes van het seizoen. Binnenkort kunnen gasten bij Bloesem ook terecht voor een high wine; gezellig borrelen onder het genot van diverse hapjes.

Lessen voor scholen
De scholen zijn weer begonnen en dus zijn de wekelijkse kooklessen voor kinderen uit groep 3 en 4 weer van start gegaan. "De samenwerking met natuurcentrum De Maashorst is een enorm succes. Binnen een half uur waren de lessen voor het hele schooljaar al volgeboekt", vertelt Gitte Lucas namens Bloesem Theehuis.

Cadeaus en (kerst)pakketten
Nu de zomer afloopt is Bloesem Theehuis zich volop aan het voorbereiden op de feestdagen. "De winkel is weer aangevuld met nieuwe (thee/koffie)pakketjes en hippe cadeautjes. We hebben weer ruime keuze in trendy theepotten van gietijzer. Nieuw zijn de prachtige handgemaakte Japanse theepotten van Zero Japan in onze collectie. Deze zijn verkrijgbaar
|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Meest gelezen

Laatste reacties