Herpen

Prachtige locatie om te borrelen in het bos

Geniet van een zomerse barbecue op vernieuwd terras Herperduin

Door Paul Verstegen van Arenalokaal.nl

HERPEN - Het is duidelijk dat er bij restaurant Herperduin een frisse wind waait. De jonge ondernemer Freddie van Dorst luistert goed naar de wens van de klanten en speelt daarop in. Zo is onlangs een deel van het verouderde terras grondig aangepakt en flink vergroot. Er zijn honderdvijftig plaatsen bijgekomen om heerlijk te borrelen en barbecueën. De locatie is ideaal voor feestjes en partijen.

Van Dorst merkt dat er steeds meer vraag komt naar een mooie plek voor een borrel, een partijtje of een bruiloft. “Daarvoor hadden we wel ruimte, maar er werd weinig meegedaan”, vertelt hij. “Alles was verouderd. Daarom hebben we het terras aan de achterzijde een facelift gegeven en vergroot. Er komt nog een grote luifeltent, zodat het ook bij iets minder weer een fijne plek is om te zijn. Met een paar heaters en wat lichtjes in de bomen is het dan toch gezellig.”

Avondje uit
In de maanden juli en augustus is er op het lommerrijke terras elke donderdagavond een smakelijke zomerbarbecue. Herperduin zorgt voor een afwisselend muziekprogramma om er een gezellig avondje uit van te maken. Het is aan te raden vooraf te reserveren. Op andere dagen kunnen groepen vanaf twintig personen terecht voor een barbecue. Geniet van een heerlijk arrangement met allerlei lekkers. Kijk voor de mogelijkheden op www.bosbbq.nl.
Daarnaast blijft Herperduin een mooie locatie midden in de bossen om lekker met familie, vrienden of collega's op het terras te zitten. Er is een nieuwe kaart met de lekkerste speciaalbieren en borrelhapjes voor een middag of avondje zorgeloos genieten. Voor wandelaars en fietsers is het de ideale plek om even in de natuur tot rust te komen.

Restaurant Herperduin is vijf dagen per week geopend, van woensdag tot en met zondag. De deuren gaan elke dag om 12 uur open en op zondag al om 10 uur. De horecagelegenheid ligt aan de Schaijkseweg 12 in Herpen. Meer informatie is te vinden op www.restaurantherperduin.nl

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties

DigikrantOok hier adverteren?

WeerLuister live naar L-FM


 

Agenda

 


Uw agendapunt hier?