Herpen

Leuke attentie voor de klanten

Dierenpension De Ankerplaats in Herpen bestaat 30 jaar

Door Sergio Boutkan

HERPEN - Dierenpension De Ankerplaats in Herpen bestaat 30 jaar. Joop en Sientje van Hal, de eigenaren van het pension aan de Broekstraat 26, willen het bereiken van deze bijzondere mijlpaal niet ongemerkt voorbij laten gaan.

De Ankerplaats onderging vorig jaar zomer een grondige facelift. Er werd een volledig nieuw hondenverblijf gebouwd en de twee bestaande hondenverblijven werden compleet gerenoveerd. Verder werd een hondenwas- en verzorgingsruimte gerealiseerd.

'Trots de zomer in'
"Wie had ooit kunnen denken dat we dit na dertig jaar gerealiseerd zouden hebben", vertellen Joop en Sientje. "We gaan trots de zomer in en hebben veel vertrouwen in de toekomst."
Het stel wil het jubileum van dierenpension De Ankerplaats graag samen met hun vele trouwe klanten vieren. "Al onze gasten ontvangen deze zomer een leuke attentie. We willen alle honden en katten en hun baasjes bedanken voor het vertrouwen in ons bedrijf in de afgelopen jaren."

De Ankerplaats
De Ankerplaats heeft ruimte voor in totaal tachtig honden en twintig katten. Tijdens hun verblijf in het pension zijn de huisdieren van alle gemakken voorzien. Joop en Sientje: "Omdat we dit werk al bijna dertig jaar doen weten we precies wat er nodig is om honden en katten hier een prettige tijd te bezorgen. Zo zijn bijvoorbeeld alle binnenverblijven voorzien van vloerverwarming, zodat onze gasten er ook in de winter warmpjes bij zitten. Verder zijn alle buitenkennels overdekt, waardoor de honden altijd droog zitten."
Zelfs bij de uitlaatrondes hoeven de trouwe viervoeters niet nat te worden. Vijf van de in totaal dertien speelweides zijn namelijk volledig overdekt.

Alle rassen
Waar veel andere pensions bepaalde hondenrassen vaak weigeren, is bij De Ankerplaats in Herpen iedere hond welkom: groot, klein en ongeacht welk ras. "Iedere nieuwe klant krijgt bij ons een intakegesprek en een rondleiding door het pension", vertellen Joop en Sientje. "Aan de hand van dit gesprek, maar ook kijkend naar de leeftijd en het gedrag van de hond, bepalen we nauwgezet welke honden goed bij elkaar passen."

Meer informatie: 0486-413760, www.ankerplaatsherpen.nl of www.dierenpensionherpen.nl.

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties