Advertorial

Open Dumpdagen van 17 tot

31 december bij Tegelkoopjeshal.nl Uden

Door De redactie

UDEN - De Groot-Handel.com B.V. is een groothandel in tegels, mozaïeken, natuursteen en sanitair. De Groot-Handel.com levert zowel aan de vakhandel als aan particulieren. In de showroom vindt men ruim 500 soorten eerste keus vloer- en wandtegels. Behalve de reguliere showhal is er ook een speciale 'koopjeshal' voor extra interessante aanbiedingen van tegels die direct uit de voorraad geleverd kunnen worden. Indien gewenst kan ook worden gezorgd voor het transport.

De tegels komen uit restpartijen of zijn rechtstreeks ingekocht vanaf de fabriek. Door deze werkwijze kan De Groothandel uit Uden de beste prijs-kwaliteit verhouding bieden. Door rechtstreekse inkoop vallen er vele schakels weg binnen het leveringsproces van fabriek naar winkelier. De klant profiteert hier natuurlijk van, omdat men hierdoor de scherpste prijs kan  hanteren voor de producten.

"Ons assortiment bestaat uit een groot aantal soorten vloer- en wandtegels in natuursteen, keramiek, houtlook en nog veel meer", vertelt Gijs van Gemert van De Groot-Handel.com. "Wij leveren ook de bijbehorende producten zoals lijmen, voegmiddelen en onderhoudsproducten. Onze voorraad bestaat uit zowel moderne als uit klassieke artikelen. Door onze jarenlange ervaring op het gebied van tegels kunnen wij u voorzien van uitgebreid advies voor uw nieuwe project. Wij denken graag met u mee. Laat u inspireren en kom eens langs in onze showroom in Uden. De koffie staat altijd klaar!"
"Naast onze vloer- en wandtegels hanteren wij hetzelfde concept voor onze sanitairproducten", vervolgt Van Gemert. "U kunt dus vele euro’s besparen op de totale betegeling en sanitair voor uw project of woonhuis."

Webwinkel
Wie niet in de gelegenheid is om de showroom te bezoeken maar toch meer wil weten over De Groot-Handel.com en de producten, kan ook terecht op www.degroot-handel.com of www.tegelkoopjeshal.nl. Op deze websites is alle informatie over de producten te vinden, aangeboden via de nieuwe webwinkel. "In onze webwinkel kunt u met een paar klikken direct uw nieuwe vloer- en sanitairproducten bestellen met de daarbij horende bijproducten zoals lijmen en onderhoudsmiddelen. U hoeft alleen maar aan te geven hoeveel vierkante meter tegels u nodig heeft. Onze efficiënte rekenmodule geeft u precies aan hoeveel tegels, lijm en voegmiddelen u nodig heeft om uw project te realiseren. En een snelle levering van uw producten is gegarandeerd. En als de voorkeur uitgaat naar het totaal ontzorgen-pakket kunnen wij u in contact brengen met gespecialiseerde vakmensen die uw droomproject kunnen realiseren."

Voor meer informatie kan men geheel vrijblijvend contact opnemen via 06-42443385 of mail naar info@degroot-handel.com. De showhal is te vinden aan de Linie 7 in Uden en is open op woensdag en donderdag van 9 tot 17.30 uur, op vrijdag van 9 tot 20 uur en op zaterdag van 9 tot 15 uur.

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuws

112-meldingen


Vacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties

DigikrantOok hier adverteren?

POLL

Op welke partij stemt u bij de Landerdse gemeenteraadsverkiezingen?

Stemmen Bekijk resultaten

Er is 836 keer gestemd.

Op welke partij stemt u bij de Graafse gemeenteraadsverkiezingen?

Stemmen Bekijk resultaten

Er is 547 keer gestemd.

Weer


 

Agenda

 


Uw agendapunt hier?