Zeeland

Herberg D’n Brouwer presenteert:

Trakteer je vader op een lekker etentje en speciaalbiertje

Door Sergio Boutkan van Arenalokaal.nl

ZEELAND – Zondag 18 juni is het weer Vaderdag. Hét moment om papa eens goed in de watten te leggen. Vergeet die suffe sokken en afgezaagde stropdassen en kies dit jaar voor een origineel en smakelijk cadeau. Trakteer je vader op een heerlijk etentje en speciaalbiertje in Herberg D’n Brouwer in Zeeland. Succes verzekerd! (foto: Marc van Zuylen)

Het restaurant van D’n Brouwer biedt plaats aan 66 personen en telt vier smaakvol ingerichte eetkamers, elk met een eigen thema. De verschillende kamers zijn met veel oog voor detail ingericht. Zo prijken in de ‘Muziekkamer’ de portretten van vier recentelijk overleden rocklegendes aan de muur. Maar ook in de ‘Wijnkamer’, ‘Brouwerskamer’ en ‘Huiskamer’ kun je genieten van een keur van lekkernijen. Van gamba’s ‘Pil Pil’ en een maaltijdsalade met ossehaaspuntjes tot een tournedos van de Big Green Egg (een veelzijdige houtskoolbarbecue) en natuurlijk de befaamde Brouwer-spareribs.
Lekker buiten eten en drinken? D’n Brouwer heeft een groot en zonnig terras.

Ruim 300 speciaalbieren
Bij D’n Brouwer kun je niet alleen lekker eten, je kunt er ook genieten van een heerlijk speciaalbiertje. Rob Neijts heeft er inmiddels meer dan 300(!) in huis. Van exclusieve trappisten tot de meest bijzondere biersoorten van eigen bodem en de rest van de wereld. Speciale bieren die met liefde en plezier worden geserveerd uit de fles of van de tap.

Boek een Proeverij
Het verhaal ontdekken achter speciaalbieren en wijnen, meer leren over de bijzondere smaken én lekker proeven? Boek dan eens samen met vrienden, familie of kennissen een Proeverij bij D’n Brouwer. “Tijdens een proeverij laten we je in onze speciale proefkelder kennismaken met enkele bijzondere biertjes”, vertelt Rob Neijts. “Je gaat ruiken, kijken en natuurlijk proeven. Daarnaast vertellen we de mooiste verhalen over de dranken. Zo leer je tijdens de proeverij op een andere manier naar je bier kijken.”
Kijk voor meer informatie over de proeverijen op www.herbergdenbrouwer.nl

Herberg D'n Brouwer is gevestigd aan de Kerkstraat 62a in Zeeland. Kijk voor meer informatie en openingstijden op www.herbergdenbrouwer.nl. Reserveren kan via de website en 0486-450886.


Zaterdag Ierse Avond in Herberg D'n Brouwer
Zaterdagavond 16 juni is Herberg D’n Brouwer vanaf 21 uur helemaal in Ierse sferen. Maak je op voor een avond boordevol Ierse folk- en feestmuziek en natuurlijk Guinness. Het trio Acting The Maggot zorgt voor live muziek en trakteert de bezoekers op herkenbare, opzwepende én gevoelige muziek in de stijl van The Pogues, Flogging Molly en The Dubliners.
Acting The Maggot maakt er een groot Iers feest van! Up-tempo feestliedjes als Drunken Lullabies en Streams of Whiskey worden afgewisseld met rustige klassiekers zoals The Town I loved So Well en The Rare Ould Times of met gemoedelijke meezingers als Molly Malone en Whiskey in the Jar.

Acting The Maggot.

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties