Zeeland

Zonwering en raamdecoratie met een persoonlijke touch

Schuurmans Buitenleven in Zeeland houdt zaterdag 1 oktober open dag

Door Sergio Boutkan van Arenalokaal.nl

ZEELAND - Na ruim tien jaar ervaring te hebben opgedaan in de branche zette Sebastian Schuurmans in 2014 de stap naar het zelfstandig ondernemerschap. Vanuit huis richtte hij zich met name op de verkoop van rolluiken en buitenzonwering. In april van dit jaar opende de Zeelander met Schuurmans Buitenleven aan het Brouwerspad 11a een prachtige showroom met alle denkbare producten op het gebied van zonwering en raamdecoratie. Op zaterdag 1 oktober tussen 10 en 19 uur houdt Schuurmans Buitenleven een open dag. Arena nam deze week alvast een kijkje.

Sebastian Schuurmans is inmiddels zo'n twee jaar actief als zelfstandig ondernemer. “Ik heb altijd de wens gehad om voor mezelf te beginnen”, vertelt de Zeelander. “In 2014 besloot ik om de uitdaging aan te gaan en tot nu toe bevalt het erg goed moet ik zeggen.”

De eerste tijd werkt Sebastian vanuit huis, slechts een paar deuren verder dan zijn huidige bedrijfslocatie aan het Brouwerspad 11a. “Het werken vanuit huis ging op zich best goed, temeer omdat ik toch altijd naar de klanten toega. Maar op een gegeven moment merk je toch dat mensen eigenlijk het liefste dingen willen zíen. Daarom hebben we afgelopen voorjaar besloten een showroom te openen. Dat bood ons tevens de mogelijkheid om ons meer op binnenzonweringsproducten te gaan richten.”

Showroom
De stijlvol ingerichte nieuwe showroom van Schuurmans Buitenleven biedt een compleet overzicht van alles wat er mogelijk is op het gebied van binnen- en buitenzonwering, raamdecoratie en aanverwante accessoires. Van rolluiken, zonneschermen, screens en schaduwdoeken tot jaloezieën en rol-, vouw- en plisségordijnen. Erg populair zijn ook de kunststof shutters, geeft Sebastian aan. “Deze ogen als hout, maar zijn in werkelijkheid van kunststof. Dat maakt de shutters ook heel geschikt voor gebruik in vochtige ruimtes als badkamers en keukens. Het is een heel duurzaam product, waar zelfs levenslang garantie op zit.”

Beleving is het sleutelwoord in de showroom van Schuurmans Buitenleven. De ruimtes zijn zodanig ingericht dat je niet alleen ziet wát er allemaal verkrijgbaar is, maar vooral dat je ook echt voelt en proeft welke sfeer er met de verschillende producten kan worden gecreëerd.

Service en advies
In de showroom mag dan een breed scala aan producten zijn te bewonderen, waar Schuurmans Buitenleven zich écht mee onderscheidt van bijvoorbeeld de bouwmarkt is een stukje service en persoonlijk advies. Met al zijn ervaring weet Sebastian waar hij over praat. “Ik ga altijd vrijblijvend bij de mensen thuis langs om te kijken hoe hun specifieke situatie is. Maar ook om alles in te meten en te monteren, zodat het mooiste en beste resultaat wordt bereikt. Wij bieden het complete plaatje.”

Wanneer Sebastian bij de mensen thuis is, maakt hij regelmatig gebruik van een inspiratie-app. “Ik maak dan bijvoorbeeld een foto van een raampartij. Aan de hand van de inspiratie-app toon ik op mijn tablet hoe verschillende zonweringen eruit zouden komen te zien en wat deze doen qua sfeer. Een heel mooi hulpmiddel.”

Open dag
Op zaterdag 1 oktober is iedereen tussen 10 en 19 uur van harte welkom om onder het genot van een hapje en drankje een kijkje te nemen in de nieuwe showroom van Schuurmans Buitenleven. Deze dag worden de nieuwste producten getoond (onder meer aluminium shutters) en gelden er aantrekkelijke extra kortingen op diverse producten. In het kader van Oktober Woonmaand zijn er bovendien speciale aanbiedingen van zonwering- en raamdecoratieleverancier Droma. Ook de kids hoeven zich niet te vervelen tijdens de open dag. Voor hen is er een groot springkussen.

Schuurmans Buitenleven is gelegen aan het Brouwerspad 11a in Zeeland. Meer info: 0486-785050, 06-11459389 en www.schuurmansbuitenleven.nl

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties