Zeeland

Koopjesdag op zaterdag 15 december en Wintertreffen op 13 januari

Rondje Zeeland met prachtige prijzen

Door Sergio Boutkan van Arenalokaal.nl

ZEELAND – Een vierdaagse busreis naar Parijs, Praag of Berlijn, cadeaubonnen ter waarde van 500 euro en rijkgevulde boodschappenpakketten… Het regent tot en met zaterdag 5 januari prijzen tijdens het ‘Rondje Zeeland’, een spetterende eindejaarsactie van de gezamenlijke winkeliers in het dorp. Onderdeel van het Rondje Zeeland is ook de speciale Koopjesdag op zaterdag 15 december. Een feestelijke dag met tal van aantrekkelijke dagaanbiedingen in de deelnemende winkels.

Zonnenberg Schoenen is een van de deelnemende winkels aan het Rondje Zeeland.

Meedoen aan het Rondje Zeeland is heel eenvoudig. “Het enige wat je nodig hebt is een stempelkaart. “Stempelkaarten zijn verkrijgbaar bij alle deelnemende winkels en daarnaast worden ze dit weekend in Zeeland, Reek en Langenboom mee verspreid met weekblad Arena”, vertelt John Eijsermans, voorzitter van de Zeelandse Ondernemersvereniging (ZOV).

Stempels verzamelen
Vraag in de deelnemende winkels om een stempel, je hoeft er niet eens per se iets voor te kopen. John: “We hebben de actie Rondje Zeeland bewust zo laagdrempelig mogelijk gehouden. We willen de mensen echt in de winkels krijgen.”
Volle stempelkaarten kunnen worden ingeleverd bij de kiosk van supermarkt Jumbo Eijsermans aan de Kerkstraat 47 in Zeeland. De actie loopt tot en met zaterdag 5 januari.

Wintertreffen op 13 januari
De winnaars van de vele prachtige prijzen worden op zondag 13 januari tussen 11 en 16 uur op een groot scherm bekendgemaakt tijdens het Wintertreffen op het Kerkplein. “Het Wintertreffen is, net als vorig jaar, een evenement waarmee we als Zeelandse ondernemers de mensen willen bedanken voor hun vertrouwen in het afgelopen jaar”, licht John Eijsermans toe. “Bezoekers worden die dag verwend met allerlei gratis hapjes en drankjes, beschikbaar gesteld door de plaatselijke horeca.”
Met een knipoog naar het fenomeen Black Friday is het zondag 13 januari in Zeeland Black Sunday. De winkels houden dan diverse uitverkoopacties en organiseren allerlei leuke activiteiten, waarbij wederom mooie prijzen zijn te winnen.

Koopjesdag 15 december
Onderdeel van de eindejaarsactie Rondje Zeeland is ook de speciale Koopjesdag op zaterdag 15 december. Een feestelijke dag met tal van aantrekkelijke dagaanbiedingen in de deelnemende winkels, die herkenbaar zijn aan een oranje beachvlag met de tekst ‘Ondernemend Zeeland’. John Eijsermans: “Zaterdag 15 december wordt een hele leuke dag met allerlei activiteiten en proeverijen. Iedere winkel kleurt het op zijn eigen manier in. Zo houden we bij Jumbo diverse kerstproeverijen, zodat mensen alvast kunnen kennismaken met ons kerstassortiment.”

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties