Zeeland

Geweldige acties alléén op tweede paasdag

Open Dag bij Van Vliet in Zeeland

Door Sergio Boutkan van Arenalokaal.nl

ZEELAND - Voor kunststof kozijnen moet men bij Van Vliet in Zeeland zijn. Maar óók voor terrasoverkappingen, glazen schuifwanden, Velux dakvensters, zonwering, insectenwering, rolluiken, dakkapellen, rolgordijnen, lichtstraten, serres en sectionaal deuren, is men bij van Vliet aan het juiste adres.

Edwin van Vliet.

Op tweede paasdag opent van Vliet haar showroom van ruim 100 m2. Alle producten die Van Vliet voert zijn daar te zien. Zoals terrasoverkappingen afsluitbaar met een glazen schuifwand, zonwering, dakkapellen en nog veel meer uit het uitgebreide assortiment, naast de kunststof kozijnen.

Van Vliet voert twee types kunststof kozijnen, Veka en Aluplast. Voor iedere wens is er wel een kozijn te vinden eventueel voorzien van op maat gemaakte rolgordijnen. Als de kozijnen voorzien worden van een houtnerf structuur en een rechte lasverbinding zijn deze bijna niet meer te onderscheiden van een houten kozijn. Alle kozijnen kunnen worden voorzien van op maat gemaakte insectenwering zodat u kunt ventileren zonder dat het ongedierte binnen komt. Ook op het gebied van de zonwering heeft Van Vliet een uitgebreide collectie. Onder andere zonwering voor over of onder uw veranda. Of een solid screen voorzien van een rits techniek waar de zijkanten tijdelijk stormvast mee afgesloten kunnen worden. De veranda en serres zijn van het merk Skylux. Deze kunnen voorzien worden van polycarbonaat platen of glas. Vakkundig geplaatst door de monteurs van van Vliet of een zelfbouw systeem voor de handige doe-het-zelver.

Somfy
Alle elektrische producten van van Vliet worden voorzien van Somfy motoren. Door hun A-dealerschap voor dit merk zijn zij op de hoogte van de nieuwste trends. Door aanschaf van de Connexoon io wordt de smartphone van de klant de ideale afstandsbediening voor zijn zowering, rolluiken, garagedeur en verlichting. Met de Connexoon io kunnen deze producten via een app, waar ook ter wereld, worden bediend!.Kortom genoeg nieuwe producten om tweede paasdag te gaan bezichtigen.

10 superacties
Op bijna het gehele assortiment gelden alléén op tweede paasdag geweldige acties. Bijvoorbeeld bij aankoop van kunststof kozijnen geldt 50% korting op de houtnerf folies aan de buitenzijde. Ook korting op HR+++ beglazing staat op de actielijst. Daarnaast 10% korting op de gehele collectie zonwering en rolluiken. Bekijk de advertentie, elders in deze krant, voor meer acties. Indien er plannen zijn voor bouwen, verbouwen, renoveren of verfraaien van de woning dan is een bezoekje tijdens tweede paasdag zeker een aanrader.

Open dag: maandag 22 april van 10 tot 16 uur.

Van Vliet is te vinden aan de Kerkstraat 65a te Zeeland,telefoon 0486-453778. Of kijk op: www.vanvlietzeeland.nl

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties