Zeeland

20% korting op alle gordijnen en raamdecoratie

Oktober Woonmaand bij Schuurmans Buitenleven in Zeeland

Door Sergio Boutkan van Arenalokaal.nl

ZEELAND – Het najaar is hét moment om met je interieur aan de slag te gaan. De dagen worden korter en we brengen meer tijd binnen door. Bij uitstek de periode om het extra gezellig te maken en voor iets nieuws in huis. Oktober geldt van oudsher als Woonmaand. Zo ook bij Schuurmans Buitenleven. Bij de zaak aan het Brouwerspad 11a in Zeeland krijg je gedurende de hele maand oktober 20 procent korting op de volledige collectie gordijnen en raamdecoratie.

Sebastian Schuurmans en styliste Priscilla van de Groenendaal in de vernieuwde showroom.

Sinds april van dit jaar ben je bij Schuurmans Buitenleven ook voor gordijnen aan het juiste adres. “De gordijnen vormen een perfecte aanvulling op ons bestaande assortiment raamdecoratie”, vertelt Sebastian Schuurmans. “We zijn begonnen met een paar staaltjes, maar inmiddels hebben we een uitbreide collectie met prachtige gordijnen.” In de vernieuwde showroom wordt deze collectie mooi en overzichtelijk gepresenteerd in de vorm van showbanen. Doordat veel van de gordijnen op ware grootte en lengte zijn te bewonderen, krijgen klanten een goed beeld van hoe het er in een woonsituatie uit kan komen te zien.

A House of Happiness
Schuurmans voert de gordijnencollectie van de gerenommeerde decoratiespecialist A House of Happiness. Duurzaamheid staat daarbij hoog in het vaandel. De gordijnstoffen van de Recycled Fabric-collectie zijn gemaakt met 42% gerecyclede katoen, afkomstig van restmateriaal bij de productie van t-shirts. In de garens van de stoffen wordt plastic van gebruikte petflessen toegepast en confectiehangers en hoezen worden hergebruikt. Sebastian: “Met A House of Happiness bieden we naast een milieubewuste keuze een brede collectie kwalitatieve stoffen in de nieuwste trends, dessins, kleuren en verwerkingen.” De collectie van A House of Happiness is onderverdeeld in vijf zogeheten lifestyle-labels: Trevor & York (klassiek en stijlvol), Artende (trendy en vernieuwend), Secc (tijdloos en basic), Homers (vrolijk en eigentijds) en byTZUM (natural comfort).
“Het buiten naar binnen halen is een van de belangrijkste trends op het gebied van gordijnen”, geeft Sebastian aan. “Je ziet veel groene, natuurlijke tinten, die aansluiten op de huidige meubeltrends, waarbij materialen als onbewerkt hout en riet veelvuldig worden gebruikt.”

Hulp bij het kiezen
Het uitkiezen van gordijnen of raamdecoratie is een lastige klus. Naast dat het product moet passen bij jouw stijl, wil je ook dat het past bij je interieur. Ga je voor tijdloos of modern? Kies je voor een opvallende print of een felle kleur, of juist voor een neutrale stof? Romantisch, klassiek of toch liever industrieel? Laat je het licht filteren voor een mysterieuze sfeer of laat je zoveel mogelijk binnen voor een licht interieur? Priscilla van de Groenendaal, styliste van Schuurmans Buitenleven, kan je helpen bij het maken van de juiste keuze voor jouw woonsituatie en het vinden van de perfecte match.

Beleving
De vernieuwde, stijlvol ingerichte showroom van Schuurmans Buitenleven biedt een compleet overzicht van alles wat er mogelijk is op het gebied van gordijnen, binnen- en buitenzonwering, raamdecoratie en aanverwante accessoires. Van rolluiken, overkappingen, zonneschermen en screens tot jaloezieën, shutters, rol-, vouw- en plisségordijnen en de fraaie nieuwe bamboe-lamellen van gerecycled materiaal.
Beleving, dat is waar het om draait in de showroom van Schuurmans Buitenleven. De ruimtes zijn zodanig ingericht dat je niet alleen ziet wát er allemaal verkrijgbaar is, maar vooral dat je ook echt voelt en proeft welke sfeer er met de verschillende producten kan worden gecreëerd.

Persoonlijk advies
Sebastian Schuurmans ging in 2014 als zelfstandig ondernemer aan de slag. Sindsdien bouwde hij in de wijde regio een grote en tevreden klantenkring op. Enerzijds dankzij het brede scala aan producten, maar met name ook door nét dat stukje extra service te leveren en mensen van persoonlijk advies te voorzien. “Ik ga altijd vrijblijvend bij de mensen thuis langs om te kijken hoe hun specifieke situatie is. Maar ook om alles in te meten en te monteren, zodat het mooiste en beste resultaat wordt bereikt.”

Schuurmans Buitenleven is gevestigd aan het Brouwerspad 11a in Zeeland. De showroom is te bezoeken op vrijdagmiddag en zaterdag of maak een afspraak voor vrijblijvend advies. Dat kan via 0486-785050, 06-11459389 of sebastian@schuurmansbuitenleven.nl. Kijk voor meer info ook op www.schuurmansbuitenleven.nl. 

‘Steeds meer vraag naar rolluiken’
Schuurmans Buitenleven is ook gespecialiseerd in rolluiken. “De vraag naar rolluiken is enorm toegenomen”, constateert Sebastian. “Rolluiken bieden privacy, comfort (tegen de kou of om de warmte buiten te houden), ze zorgen voor een stukje verduistering en bieden veiligheid tegen inbraak. Sinds kort zijn ook rolluiken verkrijgbaar met ingebouwde hor en met een superstille motor. Handig als de baby ligt te slapen of wanneer iemand nachtdienst heeft. Aansturing van de rolluikmotoren kan zelfs via je smartphone of tablet. Verder is het nu ook mogelijk om rolluiken van 4 meter breed uit één stuk te bestellen. Heel praktisch bij bijvoorbeeld een overkapping, een schuifpui of grote raampartijen.”

 

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuws

112-meldingen


Vacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties

DigikrantOok hier adverteren?

POLL

Op welke partij stemt u bij de Landerdse gemeenteraadsverkiezingen?

Deze poll is gesloten, u kunt niet meer stemmen.

Bekijk resultaten

Er is 1042 keer gestemd.

Op welke partij stemt u bij de Graafse gemeenteraadsverkiezingen?

Deze poll is gesloten, u kunt niet meer stemmen.

Bekijk resultaten

Er is 687 keer gestemd.

Weer


 

Agenda

 


Uw agendapunt hier?