Zeeland

Veelzijdig restaurant in hartje centrum

Laat je culinair verrassen bij De Pastorie in Zeeland

Door Sergio Boutkan van Arenalokaal.nl

ZEELAND – Afgelopen zomer werd De Pastorie in Zeeland overgenomen door Jos van den Broek, bekend van zalencentrum Het Witte Huis. Sindsdien timmert het restaurant hard aan de weg. Inmiddels weten steeds meer mensen het prachtige monumentale gebouw aan de Kerkstraat te vinden. Niet alleen om een heerlijk avondje te tafelen of voor een lekkere lunch, maar ook voor bijvoorbeeld een trouwceremonie of een vergadering in een van de sfeervolle privéruimtes. “We krijgen ontzettend veel enthousiaste reacties van onze gasten”, vertelt gastheer Arjan Suijs.

Gastheer Arjan Suijs bij De Pastorie.

Arjan Suijs staat inmiddels ruim een halfjaar aan het roer bij restaurant De Pastorie. Hij kijkt met een positief gevoel terug op de afgelopen zes maanden. “Het gaat heel goed. De mensen zijn ontzettend enthousiast over de kwaliteit die we bieden. En als onze gasten tevreden zijn, zijn wij dat natuurlijk ook. We proberen echt een restaurant te zijn waar mensen komen om een avondje heerlijk te genieten.”

Verrassingselement
Niet alleen de uitstekende kwaliteit van de gerechten en de sfeervolle setting staan hoog in het vaandel bij De Pastorie, ook het verrassingselement speelt een voorname rol, geeft Arjan aan. “Het komt regelmatig voor dat gasten hier dingen eten die ze nog nooit ergens anders hebben gehad. We proberen ons echt te onderscheiden.”

Culinaire rondreis
Naast natuurlijk de specialiteit van het huis, ‘De Lekkerste Tournedos van de Regio’, prijkt op de menukaart van De Pastorie een keur van smakelijke gerechten voor zowel vlees- en visliefhebbers als vegetariërs. Gasten die zich graag willen laten verrassen door de chef-kok kunnen kiezen voor het wekelijks wisselende drie-, vier- of vijfgangenverrassingsmenu, desgewenst in combinatie met een bijpassend wijnarrangement. Op woensdag, donderdag en vrijdag kunnen gasten van De Pastorie een heuse ‘Culinaire rondreis’ maken. Arjan: “De Culinaire rondreis bestaat uit minimaal zes gangen en bevat allerlei gerechten die niet op onze reguliere menukaart staan. Mensen kunnen vooraf een eventuele voorkeur voor vlees, vis of vegetarisch aangeven en vervolgens leeft onze chef-kok zich helemaal uit. Een garantie voor een heerlijk avondje uit eten!”

Restaurant De Pastorie is gevestigd aan de Kerkstraat 51 in Zeeland en is geopend van woensdag tot en met zondag van 11.30 tot 22 uur. Voor meer informatie of reserveringen: bel naar 0486-852300 of kijk op www.depastoriezeeland.nl

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties