Zeeland

'Sparen voor je school-campagne' groot succes

Jumbo Eijsermans: 4.000 euro voor basisscholen Zeeland en Reek

Door Sergio Boutkan van Arenalokaal.nl

ZEELAND - In het kader van de 'Sparen voor je school-campagne' heeft Jumbo Eijsermans uit Zeeland 4.000 euro beschikbaar gesteld voor het aanschaffen van speeltoestellen voor de vijf scholen uit Zeeland en Reek. Alle scholen uit Zeeland, Reek en Langenboom zijn door de supermarkt benaderd om deel te nemen aan de spaaractie. De Vlasgaard, De Wizzert en 't Oventje uit Zeeland en De Kreek’l en De Vlinder uit Reek maakten dankbaar gebruik van dit aanbod en kregen woensdag 7 december een cheque overhandigd van John Eijsermans.

Klanten van Jumbo Eijsermans konden zes weken lang spaarpunten toekennen aan de deelnemende scholen. Er is heel fanatiek gespaard. "Voor ons bedrijf was dit een van de meest dankbare campagnes uit ons bestaan", vertellen John en Mira Eijsermans. "Het voelt heel goed om de jeugd uit onze omgeving te stimuleren met elkaar te spelen en hiervoor materiaal beschikbaar te stellen. Afgelopen week hebben wij samen met de leerlingen van de leerlingenraad en de leiding van de betreffende scholen in onze kantine de waardecheques overhandigd. Alle aanwezigen waren heel enthousiast over de bedragen die ze kunnen gaan besteden aan speelhulpmiddelen."

Kijkje in de keuken
Jumbo liet haar gasten ook een kijkje nemen in de keuken en liet hen zien hoe een moderne supermarkt gerund wordt. "Onze assistent-bedrijfsleider Rob Dekkers heeft de leerlingen en schoolleiding informatie gegeven over welke technische snufjes zoal worden gebruikt."

Mooie bedragen
Na dit leerzame onderdeel werden de bedragen aan de scholen bekendgemaakt en werd duidelijk wat zij bij elkaar hadden gespaard. Het gaat om de volgende mooie bedragen: De Vlasgaard: 1.798 euro; De Wizzert: 887 euro; 't Oventje: 667 euro; De Kreek’l: 325 euro; De Vlinder: 323 euro. De scholen gaan met deze bedragen zelf de speeltoestellen/hulpmiddelen bestellen. John en Mira Eijsermans: "Wij wensen de scholen veel speelplezier met de aangeschafte materialen."

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties