Zeeland

INGEZONDEN

Inge Loeffen gaat door met DA drogisterij in Zeeland

Door Inge Loeffen van DA Drogisterij Inge Loeffen

Beste lezers,
Velen van jullie zullen mij waarschijnlijk wel kennen, maar toch wil ik me even voorstellen. Ik ben Inge Loeffen, woon in Nistelrode en ben sinds 2013 eigenaresse van de DA drogisterij in het mooie Zilland.

In februari ben ik de trotse mama geworden van een mooie en gezonde jongen genaamd Chavez. Ik ben de eerste 4 maanden van dit jaar daardoor minder in de winkel geweest, maar op de achtergrond blijf je natuurlijk bezig als je zelfstandige bent.
Wanneer ik terugkijk op de afgelopen 5 jaar, die overigens voorbij zijn gevlogen, ben ik trots op mezelf en mijn team dat mij dit allemaal gelukt is. In een 'moeilijke tijd' ben ik gestart en om me heen bewoog de detailhandel enorm. De crisis was toen in volle gang en ik zag verschillende grote bedrijven omvallen. Ook DA heeft eind 2015 een faillissement gekend, maar gelukkig werd de naam DA en alles wat daar bijhoort, gekocht door een groot bedrijf genaamd Mosadex. Door het faillissement van DA was dit wel een spannende en onzekere tijd. 

In de afgelopen 5 jaar heb ik een hoop mensen zien komen en gaan bij DA. De plannen die er nu liggen klinken mij goed in de oren en eindelijk gaan ze gas geven. Zo is er begin augustus voor iedere DA-winkel een webshop beschikbaar. Je kunt dan kiezen om de bestelling thuis te laten bezorgen of dit bij ons in de winkel kosteloos te komen ophalen.

Voor nu vind ik het belangrijk te vertellen dat ik zeker de intentie heb om de winkel door te zetten en ik niet van plan ben geweest om te stoppen. We krijgen de laatste tijd steeds meer vragen daarover, vandaar dit stukje om dit hopelijk de wereld uit te helpen. Zoals inmiddels iedereen weet is er sinds mei een concurrent in Zeeland bijgekomen. Natuurlijk hoop ik dat jullie, de klanten, blijven vertrouwen op de deskundigheid en gedrevenheid van mij en mijn team.
Blader eens door onze reclamefolder, ook DA stunt met '1+1 gratis'. En is het een cadeau? Dan pakken wij het ook nog eens mooi, feestelijk en gratis voor u in!

Graag zie ik u binnenkort weer bij ons in de winkel.

Inge Loeffen

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties