Zeeland

Steun je favoriete café in coronatijd

Herberg D’n Brouwer: café dicht, speciaalbierwinkel open

Door Sergio Boutkan van Arenalokaal.nl

ZEELAND - De gedwongen sluiting van cafés en restaurants in ons land betekent zonder twijfel een enorme klap voor de horecabranche. Tegelijkertijd brengt de coronacrisis bij sommige horecaondernemers ontzettend veel creativiteit en inventiviteit naar boven. Bijvoorbeeld bij herberg D’n Brouwer in Zeeland.

Een keur aan heerlijke bezorg- en afhaalmaaltijden, een online bierproeverij, een livestream muziekquiz en zelfs een heuse speciaalbierenwinkel. Je kunt het zo gek niet bedenken of Rob Neijts (foto) en zijn team organiseren het. De veelzijdige Zeelandse horecatempel doet er werkelijk alles aan om haar trouwe gasten ook in coronatijd toch nog een beetje het ‘cafégevoel’ te geven.

Rob: “Ondanks dat we tal van loyale gasten hebben die wekelijks, of in ieder geval meerdere malen per maand, aan ons denken en eten en drinken bij ons blijven bestellen, kunnen we niet anders zeggen dat het echt wel een pittige tijd voor ons is. We blijven daarom steeds zoeken nieuwe creatieve ideeën.”

Het (bier)doosje van Rob
De nieuwste tak aan de ideeënboom van D’n Brouwer is ‘Het (bier)doosje van Rob’, een bierabonnement voor de echte speciaalbierliefhebber. Voor 17,50 per keer krijg je elke week een gekoeld bierbakje met 6 biertjes thuisbezorgd. Het abonnement loopt 4 weken en wordt vervolgens stilzwijgend per week verlengd, maar is daarna dus ook per week opzegbaar. Het abonnement stopt bij ‘het einde van Corona’.

Kijk voor aanmelding en meer info over het bierabonnement op www.herbergdenbrouwer.nl/bierabonnement

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties