Zeeland

Gashandel Willemsen verhuist naar Zeeland

Door Siem van Merwijk

ZEELAND - Waar Gashandel Willemsen jarenlang in Schaijk gevestigd was, verhuist het bedrijf woensdag 6 maart naar de Kerkstraat 117 in Zeeland. Hiermee gaat een lang gekoesterde wens van eigenaar Tim Willemsen in vervulling. Op deze plek zitten tevens de ondernemingen van zijn vader Tonny, die binnenkort met pensioen gaat. Vanaf dat moment neemt Tim de zaken over.

In 2013 nam Tim de gashandel over van familie Van Schaijk. Na de overname was zijn doel vrij snel duidelijk: de zaak naar de Kerkstraat in Zeeland halen. Waarom? Het tankstation en de tuin- en parkmachinesspeciaalzaak met bijbehorend slijp- en reparatieservice van vader Tonny zijn hier reeds gevestigd. Tim wilde zijn gashandel hier maar al te graag bijvoegen. “Door te verhuizen worden alle bedrijven in Zeeland geconcentreerd”, legt hij uit. “Dit is gunstig voor mij, want dan hoef ik niet meer tussen de verschillende locaties te ‘vliegen’. Maar het is ook zeker prettiger voor de klanten. De lijntjes tussen de zaken zijn dan immers nog korter.”

Stroomversnelling
Dat de verhuizing pas zes jaar na de overname plaatsvindt heeft met diverse zaken te maken volgens Tim. “Er komt gewoon heel veel kijken bij zo'n verhuizing. Zeker omdat het verkrijgen van vergunningen niet erg makkelijk is voor een gashandel.” De gashandel en de verhuizing hebben binnen de gemeente voor nodige discussie gezorgd. In 2015 leek het er zelfs even op dat de verhuizing nooit meer plaats zou vinden. Toch kwam de situatie omtrent de verhuizing onlangs in een stroomversnelling en Tim is hier dan ook erg dankbaar voor. “Er zijn mensen die echt hun nek hebben uitgestoken voor onze verhuizing.”
De verhuizing van de gashandel valt samen met het pensioen van vader Tonny. Tim neemt zijn bedrijven over, waardoor Tonny nu van wat extra vrije tijd kan genieten. “Hij blijft natuurlijk wel werken op de zaak. Hij is veel te belangrijk voor ons en we willen hem dan ook nog lang niet kwijt”, zegt een zichtbaar trotse Tim.

'Een stukje rust'
Door de verhuizing hoeft Tim nog maar tussen twee locaties te pendelen in plaats van drie. “Naast de bedrijven in Schaijk en Zeeland heb ik een zaak in Oss waar ik drie dagen in de week ben”, vertelt hij. “Het geeft wel een stukje rust dat ik nu nog maar tussen twee plaatsen hoef te pendelen in plaats van drie.”
Voor Tim zijn er dus de nodige veranderingen, maar klanten hoeven hier volgens hem absoluut niet voor te vrezen: “Voor hen verandert er buiten het feit dat we van locatie veranderen helemaal niets. De service en het aanbod blijft gewoon hetzelfde.”

Vanaf 6 maart is Gashandel Willemsen geopend aan de Kerkstraat 117 in Zeeland. De gashandel is telefonisch bereikbaar op 06-54650715. Voor meer informatie en openingstijden kun je kijken op www.gashandelwillemsen.nl

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties