Zeeland

Zaterdag 1 december feestelijke dag in cadeauwinkel Leonie en Christine Zantman

For Kings and Queens Zeeland bestaat vijf jaar

Door Sergio Boutkan van Arenalokaal.nl

ZEELAND - For Kings and Queens in Zeeland viert zaterdag 1 december haar vijfjarig bestaan. Geheel in de Engelse stijl die zo geliefd is door de twee oprichters van de cadeauwinkel aan de Kerkstraat 17b.

Christine (links) en Leonie Zantman

In 2013 opende de zussen Leonie en Christine Zantman voor het eerst de deuren van hun cadeauwinkel in het centrum van Zeeland. Een winkeltje met een Engels tintje. Engeland zit Leonie en Christine in het bloed. Wonen, werken, studeren… Nu gaan ze er vooral naar toe op bezoek bij vrienden en familie.

Concept
Vijf jaar geleden was het een spontane actie. Een pop-up store als intermezzo voorafgaande aan een carrièreswitch. Ondertussen bestaat het winkeltje nog steeds, en is er een natuurlijke evolutie doorgemaakt wat betreft het aanbod.
"Het concept blijft echter: cadeaus voor mensen van 0 tot 99 jaar", vertellen Leonie en Christine. "Van kraamcadeaus tot juwelen en van geurkaarsen tot grappige gadgets en servies. Of het nu gaat om een kleinigheidje om een juf of buurvrouw te bedanken, of een mooi kerstpakket voor een bedrijf. Wij proberen in overleg met de klant een zo persoonlijk mogelijk geschenk te vinden. Ook het inpakken vinden we bijzonder belangrijk. We besteden veel aandacht aan het verzorgen van een prachtig verpakt cadeau. Dat zijn de puntjes op de i, de kers op de taart."

'Een uniek snuffelwinkeltje'
"Wij zijn een uniek snuffelwinkeltje", zo omschrijven Leonie en Christine For Kings and Queens. "Zo willen we ons onderscheiden. Soms staat het een beetje vol, maar wij houden van die sfeer. Van de gezelligheid. Iedereen is altijd welkom om even een kijkje te nemen of een praatje te maken."

Zaterdag 1 december
Ook zaterdag 1 december moet het vooral gezellig worden. "James de butler serveert dan de mini High-tea en er zijn leuke acties. Zoals het bij een feestje hoort."

 

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties