Zeeland

Dag van de Bouw: neem 20 mei een kijkje in HOED-gebouw Uden

Cornelissen aannemingsbedrijf uit Zeeland zoekt nieuwe collega’s

Door Paul Verstegen van Arenalokaal.nl

UDEN/ZEELAND - Benieuwd of de bouw iets voor jou is? Of altijd al eens een kijkje willen nemen op een bouwproject? Kom dan zaterdag 20 mei - de landelijke Dag van de Bouw - naar het gebouw van Huisartsen Onder Een Dak (HOED) aan de Wetstrikkel in Uden. Cornelissen aannemingsbedrijf uit Zeeland is hier druk aan het verbouwen en verzorgt die dag rondleidingen met tekst en uitleg. Ook zijn er timmeractiviteiten voor kinderen.

Huisartsen Onder Een Dak aan de Wetstrikkel in Uden.

De jaarlijkse Dag van de Bouw is dé kans om een kijkje te nemen op bouwplaatsen die normaal gesproken voor publiek gesloten blijven. Cornelissen aannemingsbedrijf stelt op 20 mei van 10.30 tot 14.30 uur de deuren open van het HOED-gebouw. Dit pand maakte voorheen deel uit van de basisscholen Jan Bluyssen en De Brinck, die in oudejaarsnacht 2014 afbrandden. Een deel van het pand kon behouden blijven en krijgt nu een nieuwe bestemming: een huisartsenpost voor vier huisartsen en acht praktijkondersteuners. Cornelissen verzorgt de verbouwing van het pand. De oplevering vindt plaats in juni.

Activiteiten voor kinderen en jongeren
De Dag van de Bouw is in de eerste plaats bedoeld voor kinderen en jongeren die de bouw interessant vinden en meer willen weten over de mogelijkheden. In het HOED-gebouw is dan ook van alles te zien en te beleven voor deze doelgroep. Zo maken ze spelenderwijs kennis met het werk van bijvoorbeeld een timmerman, metselaar en loodgieter. Ook kunnen ze vragen stellen aan vakmensen, zelf een vogelhuisje timmeren en ontdekken hoe een brandveiligheidswand in elkaar zit. Er zijn continu rondleidingen, waarbij de vakmensen van Cornelissen vertellen wat zij precies aan het doen zijn in het gebouw.
Naast kinderen en jongeren nodigt het aannemingsbedrijf ook anderen uit om de Dag van de Bouw te bezoeken, in het bijzonder mensen die op zoek zijn naar een nieuwe baan. Het bedrijf is namelijk op zoek naar medewerkers brandveiligheid en timmerlieden. Kijk voor de vacatures op www.cornelissenbouw.nl/vacatures

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuws

112-meldingen


Vacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties