Zeeland

Weer vier nieuwe bedrijfswagens geleverd

Cornelissen Aannemingsbedrijf kiest al 25 jaar voor Autobedrijf Van Dongen

Door Sergio Boutkan

ZEELAND - Autobedrijf Van Dongen in Zeeland levert al 25 jaar lang naar volle tevredenheid bedrijfswagens aan Aannemingsbedrijf Cornelissen. Een prachtig voorbeeld van twee bedrijven uit één dorp die elkaar versterken.

Onlangs leverde het autobedrijf aan de Langenboomseweg 97 weer vier splinternieuwe bedrijfswagens af bij de gerenommeerde bouwonderneming aan de Boekelsedijk in Zeeland. Drie van het merk Ford en één Mercedes. Op de foto feliciteert Erik van Grunsven (rechts) Willem Verstegen van Cornelissen Aannemingsbedrijf met de fraaie nieuwe aanwinsten.

Autobedrijf Van Dongen
Autobedrijf Van Dongen heeft een lange historie in Zeeland. Meer dan een eeuw geleden, vanaf 1911, stonden de gebroeders Van Dongen al klaar om veeteelt- en akkerbouwgerelateerde producten te oogsten en te vervoeren. Sinds 1947 is het bedrijf officieel actief geworden in de autobranche. In 1971 werd Van Dongen Saab-dealer voor de regio Noordoost-Brabant en na reorganisatie van het dealernetwerk ging het bedrijf vanaf 1997 door als Saab-specialist. Sindsdien geniet Van Dongen grote bekendheid in Nederland, maar ook over de grens weten Saab-rijders de Zeelandse onderneming te vinden.

Voor alle merken auto's
Naast de werkzaamheden als Saab-specialist is Autobedrijf Van Dongen ook al jaren gespecialiseerd in onderhoud en reparatie van alle merken auto's. De zaak beschikt over APK 2-erkenning (personenauto’s), is aangesloten bij BOVAG en is eveneens actief als takel- en bergingsbedrijf.

Voor meer info: www.autobedrijfvandongen.nl en 0486-451604.

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties