Schaijk

Allround inzamelingsbedrijf; van bedrijfsafval tot etensresten

Wingens Container Service gaat over naar Milieu Service Brabant

Door Paul Verstegen van Arenalokaal.nl

SCHAIJK/BOXTEL - Wingens Container Service uit Schaijk is per 1 maart overgegaan naar Milieu Service Brabant. De Boxtelse afvalverwerker werkt samen met bedrijven en particulieren aan een duurzame recycle-economie voor de toekomst. Door de overname kan MSB zowel bestaande als nieuwe klanten in de regio Noordoost-Brabant nóg beter van dienst zijn.

Milieu Service Brabant is een bekende naam in Noord-Brabant als het gaat om het inzamelen van afval. Het bedrijf staat klaar voor particulieren en bedrijven en biedt oplossingen voor vrijwel alle afvalstromen. Van groen en puin tot glas en restafval, met de modernste methoden en technieken zorgt MSB zelf voor een goede scheiding en verkleining, zodat het snel, schoon en efficiënt kan worden getransporteerd naar betrouwbare partners. Bijna niets gaat verloren.

Eén aanspreekpunt
Het grote voordeel van MSB is dat ze een totaalpakket aanbieden. “We ontzorgen de klant”, zegt manager Coen van den Reek. “Samen brengen we de behoeften en wensen in beeld. Op basis daarvan doen wij een voorstel. Neem bijvoorbeeld een restaurant. Daar heb je verschillende afvalstromen zoals voedsel- en etensresten, bedrijfsafval, papier/karton, flessenglas en vet. Zoiets gescheiden inzamelen kost ruimte, want je hebt meerdere containers nodig. In overleg kijken we naar de mogelijkheden en komen we samen tot een passende oplossing.” MSB werkt nauw samen met specialistische inzamelbedrijven legt Van den Reek uit. “Specialistisch werk besteden we uit aan zorgvuldig geselecteerde partners. De klant merkt hier niets van. Wij zijn het enige aanspreekpunt en regelen alles.”

Onderscheidend
Het ontzorgen van MSB gaat zelfs nog een stapje verder. Van den Reek: “Het plaatsen van semi-ondergrondse containers kunnen we geheel verzorgen. We graven het gat, plaatsen de container, leggen de bestrating opnieuw en nemen het vrijgekomen zand mee. Of neem een particulier die een terras wil maken. Die bestelt bij ons een container om de overtollige grond af te voeren. In dezelfde rit dat wij de container brengen, kunnen we hem al vullen met straatzand. Daarvoor rekenen we geen extra transportkosten, want we moeten toch die kant op. Het is vanuit ons een kleine investering waar de klant van profiteert. Op die manier denkt MSB mee en onderscheiden we ons van andere bedrijven.”

Veel mogelijkheden
Van den Reek hoopt door het overnemen van Wingens Container Service ook in Noordoost-Brabant meer naamsbekendheid te verkrijgen. “Roompot Vakantiepark Schaijk is al jaren klant bij ons”, vertelt hij. “Wij hebben al het bouwafval opgehaald tijdens de aanleg van de bungalows. Ook hebben we semi-ondergrondse containers geplaatst waar de gasten tijdens het verblijf hun afval kwijt kunnen.”
Er is heel veel mogelijk bij MSB. Het bedrijf beschikt over kunststof en stalen rolcontainers voor verschillende doeleinden. De inhoud varieert van 240 tot 5.000 liter. Of kies voor een afzetcontainer. Voor particulieren zijn er vier formaten tot tien kuub. Voor bedrijven kan het oplopen tot veertig kuub. Er zijn ook gesloten, magazijn- en perscontainers. “We komen graag bij iedereen langs, daarin maken we geen onderscheid”, licht Van den Reek toe. “Dan bespreken we de behoeften en brengen de wensen in kaart. Samen met de klant bekijken we per situatie naar de beste oplossing.”

Milieu Service Brabant is gevestigd aan de Schouwrooij 8 in Boxtel. Kijk op www.msb.nu voor de werkzaamheden en mogelijkheden. Heb je als particulier of onderneming belangstelling in diensten van MSB? Neem dan contact op met 0411-650000 of mail naar info@msb.nu

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties