Schaijk

Findex Vermogensbeheer heeft aandacht voor iedere klant

'Wij kunnen heel snel schakelen'

Door Findex Vermogensbeheer

SCHAIJK – Van een keurslijf houden ze niet bij Findex Vermogensbeheer.
Dus daar worden klanten ook niet ingeperst. ‘Klanten kiezen voor ons omdat ze persoonlijke aandacht, betrokkenheid en vertrouwen heel belangrijk vinden, het gaat wel om hun vermogen. Dat vertrouwen krijg je pas als de klant zeker weet dat zijn of haar belangen optimaal worden behartigd,’ zegt Marcel Berkers van de vermogensbeheerder die in Schaijk en Vught is gehuisvest’. Wij zijn laagdrempelig en spreken dezelfde taal als onze klanten vult Lennert van Dinther aan. De geboren Ossenaar is al jaren actief in de regio Oss-Uden-Eindhoven.

Lef tonen in coronatijd
Marcel Berkers is samen met Lennert van Dinther begin vorig jaar partner geworden bij Findex Vermogensbeheer. Beide mannen komen van Rabobank vandaan en hebben jarenlang bancaire ervaring opgedaan. Beleggen zit in ons DNA geeft van Dinther aan. Bij de grootbank heb ik alle facetten van beleggen gezien. Midden in de corona tijd hebben beide het lef getoond om als ‘associate partner’ te starten bij Findex Vermogensbeheer. Na ruim 1 jaar kunnen we gezien de forse instroom van klanten stellen dat dit bijzonder succesvol is. Bij de grootbanken en veel andere partijen is door de zucht naar verandering en reorganisaties een lange termijn vertrouwensrelatie opbouwen nauwelijks meer mogelijk. Daarnaast wordt er vaak gekozen voor vermogensbeheer via internet. Pas bij bedragen boven de € 500.000,- krijgt u de mogelijkheid om gebruik te maken van de kennis en expertise van een beleggingsspecialist. Hierin onderscheid Findex Vermogensbeheer zich nadrukkelijk. Wij bieden vermogensbeheer aan vanaf € 100.000,-. Wij geloven in persoonlijke aandacht en maatwerk en zien deze behoefte in de markt. Samen sparren met een beleggingsspecialist is bijna nergens meer mogelijk. Wij bieden dat wel aan; daar onderscheiden wij met Findex Vermogensbeheer.

Snel handelen indien nodig
Wij zijn onderscheidend in ons beleggingsbeleid aldus van Dinther. ‘Snel kunnen schakelen als de markt daar om vraagt. Dit hebben we vorig jaar dan ook gedaan in de ‘corona’ periode. Hierdoor hebben wij extra rendement kunnen behalen voor onze relaties. Wij zijn geen log containerschip die je moeilijk van koers verandert, maar de speedboot die wendbaar en snel is. Als wij kansen zien willen we daar snel op kunnen inhaken.

Findex staat voor persoonlijke aandacht die aansluit op uw wensen. Wilt u maandelijks contact? Geen probleem. Wilt u maandelijks een portefeuilleoverzicht? Regelen wij. Elk kwartaal een persoonlijke afspraak op kantoor of bij u thuis? Helemaal prima. Wilt u liever alleen contact wanneer dit strikt noodzakelijk is? Het is allemaal mogelijk. Alles is online en via de app inzichtelijk maar we blijven dichtbij en betrokken.

Sparen kost geld!
‘Beleggingskansen zijn er nu volop’, aldus Berkers, ‘Nederlanders zijn een spaarzaam volkje, maar nu er rente moet worden betaald over zuur verdiende spaarcenten komt men in actie. Dit alles speelt ons in de kaart, helemaal omdat wij vermogensbeheer aanbieden vanaf € 100.000, -. Daar waar u anders negatieve rente over moet betalen. Daarnaast zien we dat inflatie ervoor zorgt dat het spaargeld minder waard wordt.

Wilt u graag uw vermogen beschermen tegen inflatie? Of wilt u weten wat beleggen kan inhouden? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak!

Findex Vermogensbeheer

Lennert van Dinther

lennert@findexvb.nl 
06-38331330

Marcel Berkers
marcel@findexvb.nl 
06-41310385

 

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties